Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kars Ardahan'ın İlçelerinde Lokanta

BaşlatankinstdTarih25/10/2017 21:59:49Yorum4

İlk mesaj
kars ın bir çok küçük ilçesi Arpaçay akyaka digor gibi küçük ilçelerde duzgun lokanta yok ve lokanta olsa bile yemekleri lezzetli değil.

söyle bir şey yapmayı pilanlıyorum.

kars merkez de yemeyi çok güzel yapan yerler var. çok güzel dönerci var marka francise dönerciler

70 gr et döneri 11 tl ye 70 gr tavut döneri 6 tl ye veriyor.

ben gidip anlaşıcam. günde 300 tane yaptırıcam.
40 gr olarak yaptırıcam eti 5 tl ye tavuku 2.5 tl ye yaptırıcam. tabi daha konuşmamışım

o ilçede bir lokanta açıcam. o kars ta yaptırdığım dönerleri günlük olarak yeni açtığım ilçedeki lokanta da günlük olarak ısıtıp satıcam.

ilçelerde lokantalarda yemek tadı yok.

satamadıklarımı günlük olarak dondurucu da muhavaza edeceğim.

tavuk u 5 tl ye eti 10 tl ye satıcam.

böyle mahrumiyet bölgelerinde ilçelerde ufak lokantalar açsam para kazanabilir miyim?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üretimi kendin yapmazsan para kazanman mümkün değil.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Git gel Kars'a yağmur,kar,çamur,teker patlar,yol kapalı,kaza yapma riski gibi bir çok örnek ekleyebilirsin.Bir de Kars'ta beğendiğin döneri paket yapıp ısıtıp sonra yemek ile 1 dakika sonra yemek arasında lezzet düşüşü olacaktır.300 döner satacağına inanıyorsan ki olur gibi bahstettiğinize göre,iyi bir döner ustası ile çalışman daha iyi olacaktır.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat

biz neden 300 tane diyorum
bizim burda böyle dürüm yapan biri var
yaptıklarını kimse yemez.
çok berbat yapıyorlar.
adam bunca rezilliye rağmen günde 240 adet yarım ekmek döner türü şeyler satıyor
onun için dedim hocam

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Abi Ben çok araştırdım ( 1 Güzel Açılışta Ücretsiz Tavuk döner dağıtıcaksın - 2 ) İşten azda olsa anlayacaksın .
Dönercici

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er