Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuru Temizleme Sektörü Hakkında Bilgisi Olan Varmı

Başlatanmasal06Tarih13/11/2008 16:22:43Yorum4

İlk mesaj
Üye2659 yazı
arkadaşlar kuru temizleme sektörü hakkında bilgisi olan varmı sektörü iyi bilmek gerekirmi başlangıçiçin ortalama nekadar sermaye gerekir
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye326 yazı
akşam anlatırım
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye326 yazı
saat 17.30 gibi
fast food

Üye326 yazı

kuru temizleme işi basit bir iş değildir. önce onu bilelim. ayrıca makinesi ve makinede kullanılan ilacı pahalıdır.
ama sen ikinci el temiz bir makine alabilirsin, benim sana tavsiyem alman malı Böwe. şayet almanyada yaşayan akraban veya eşin dostun varsa daha iyidir. yenisi bu makinelerin çok büyük para. ayrıca içinde kullanılan ilacı kimyasal madde ithalatçılarından açık ambalaj daha ucuza maledebilirsin. tabi bu sadece bununla bitmiyor. ama para tutan bunlar.
fast food

Yeni Üye18 yazı
ben ukranyada yasiyorum alman mali bowe makine aldim 20 kiloluk 2 tane pres utu bu isten anlayan ortak ariyorum burda bu is gecerli ve iyi is yertki kaliteli is yapmak ilgilene varsa arasin00380637320000 erhan

Yerleşim Ukrayna / KyevMeslek Ythalat / Yhracat