HENUZ TURKİYEDE HİC BİLİNMİYEN BİR OYUN U UNİVERSİTE VE LİSE LERİ GEZEREK DÜZENLEMEK İNSANLARA TANİTMAK VE BU YOLLA PARA KAZANMAK İSTİYORUM OYUN İCİN İHTİYACİM OLAN MALZEMELERİ VE PLATFORMU SİPARİSİNİ VERDİM
BU KONUDA HANGİ ADİMLARİ İZLEMELİYİM OKULLAR BENDEN BUNLA İLGİLİ MADDİ MANEVİ BİRSEY İSTERMİ ONERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Küçük harf kullanmanızı tavsiye ederim :) Projenizle ilgilide mutlaka ilçe milli eğitim müdürlüklerinden izin almalısınız. Hatta projeye başlamadan önce ilçe milli eğitim müdürlüklerinden bilgi alabilirsiniz. Okullar sizden mutlaka bir yardım isteyecektir. %10-%20 Bir oran verebilirsiniz. Ben olsam okullar istemese bile yardım ederdim, çünkü çok ihtiyaçları var.
Mersin ili için ilkokul ve ortaokullar için yardımcı olabilirim.500 e yakın portföyüm var. Bu arada ilçe meb müdürlüklerden OLUR almadan okullara adım atamazsın.
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz