Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sıfırdan Başlayıp İş Kurmak

BaşlatanemredemirbasTarih02/10/2017 12:08:52Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhaba sevgili arkdaslar. 29 yasinda zamanında tercih hatalarından dolayı elinde meslegi olmayan bekar bir insanım. kısa zamanda 20.000-25.000 lira nakit para gececk. Ve aylardir bir arayış içersindeyim kendi işimi kurmak için. solucan gübresi, organik yumurta ve tavuk üretimi vb. ancak hiç biri duydugum ve edindigim bilgiler kadar basit degilmiş bunuda bu forum sitesinde gördüm. sizden büyük bir ricam şu ;
Denizlide 20-25000 tl arasi ( max ) kendi işimi yapabilecegim aylık minimum 1000-1500 tl getirisi olan herhangi bir iş kurmak istiyorum. teklif ve önerilerinizi dinlemek ve tecrübe edinmek isterim.

Yerleşim Türkiye / DenizlMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye42 yazı
Daha önce çalıştınız mı? herhangi bir iş yaptınız mı ? veya ilgi alanınız nedir, Denizli Merkezde misiniz? ilçesinde mi? ticaret yapan yakınınız, arkadaşınız var mı? onlara danıştınız mı? vs vs bu konularda bilgi verirseniz daha sağlıklı önerilerde bulunur insanlar....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aries
Daha önce çalıştınız mı? herhangi bir iş yaptınız mı ? veya ilgi alanınız nedir, Denizli Merkezde misiniz? ilçesinde mi? ticaret yapan yakınınız, arkadaşınız var mı? onlara danıştınız mı? vs vs bu konularda bilgi verirseniz daha sağlıklı önerilerde bulunur insanlar....

15 yıllık cesitli setorlerde calıstım evet. dedigim gibi meslek edinemedikk. turizm sektorunde calıstım elime sadece yabancı dilden baska birsey gecmedi. sadece kendime güvendigim nokta pazarlamam. cünkü ikna kabiliyetim yüksek yapım var. ama sonuc olarak kendi herhangi bir işeyimi acmak istiyorum

Yerleşim Türkiye / DenizlMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı

dil varsa yurt dışına çıkman daha mantıklı

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye518 yazı
[/quote]
15 yıllık cesitli setorlerde calıstım evet. dedigim gibi meslek edinemedikk. turizm sektorunde calıstım elime sadece yabancı dilden baska birsey gecmedi. sadece kendime güvendigim nokta pazarlamam. cünkü ikna kabiliyetim yüksek yapım var. ama sonuc olarak kendi herhangi bir işeyimi acmak istiyorum
[/quote]

Pazarlamanıza güveniyorsanız. Bize ulaşın herhangi bir para bağlamaya da gerek kalmadan kendi aracınızla ve/veya dukkaninizla yapabileceğiniz bir bayilik önerimiz olabilir.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye114 yazı
yazılım sektörünü araştır ,bacasız sanayi stok yapma derdin yok , bayilik alıp eğitimlerine katılıp işi öğrenirsin , pazarlamana güveniyorsan yapabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye30 yazı
pazarlamanıza güveniyorsanız arayın lütfen

Yerleşim Türkiye / Gazipa?aMeslek Yöneticilik
Yeni Üye83 yazı
Firmamız Türkiye genelinde bayilik verecektir üretici bir firmayız.

Ürettiğimiz ürünler içinde : Şalgam, Nar ekşisi sosu, Limon sosu,

Meyve suyu çeşitleri: Limonata ,vişne çilek, şeftali,kayısı

Ayrıca ürün portföyümüze yeni ürünler eklenecektir

Her ilde tek bayilik çalışması yapılacaktır ve bölge koruması uygulaması olacak.

İstanbul,Ankara,İzmir illerinde 2 veya 3 bayi olacaktır

iletişim: yalcinkayahakan01@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye46 yazı
Merhaba
05324342579 whatsapdan yazarsanız konuşabiliriz güzel işler yapılabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Kiyoshi
dil varsa yurt dışına çıkman daha mantıklı

1-vize problem
2- güzelim memleketimizi birakip nereyegideyim :)
3-dis memleketlerde ac kalsak 1 dilim ekmek vermezler yol yordam bilmem oralarda

Yeni Üye46 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emredemirbas
Merhaba sevgili arkdaslar. 29 yasinda zamanında tercih hatalarından dolayı elinde meslegi olmayan bekar bir insanım. kısa zamanda 20.000-25.000 lira nakit para gececk. Ve aylardir bir arayış içersindeyim kendi işimi kurmak için. solucan gübresi, organik yumurta ve tavuk üretimi vb. ancak hiç biri duydugum ve edindigim bilgiler kadar basit degilmiş bunuda bu forum sitesinde gördüm. sizden büyük bir ricam şu ;
Denizlide 20-25000 tl arasi ( max ) kendi işimi yapabilecegim aylık minimum 1000-1500 tl getirisi olan herhangi bir iş kurmak istiyorum. teklif ve önerilerinizi dinlemek ve tecrübe edinmek isterim.
Kusura bakma ama senin bu iş olmaz.Bence dış ticaret kursları falan yabancı dilinle iyi bir kariyer yap,bana dua edersin.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Üye185 yazı
Elindeki parayla açabileceğin ve beklentilerinin üç aşağı beş yukarı fazlasını kazanabileceğin bir iş önereyim sana.Açık parfüm bayiliği al,açık parfüm bayiliği.Kafanı kullanırsan işlek bir yerde bir dükkan tut, beklentilerini fazlasıyle karşılar.Akarı yok kokarı çok :)
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - asaf
Elindeki parayla açabileceğin ve beklentilerinin üç aşağı beş yukarı fazlasını kazanabileceğin bir iş önereyim sana.Açık parfüm bayiliği al,açık parfüm bayiliği.Kafanı kullanırsan işlek bir yerde bir dükkan tut, beklentilerini fazlasıyle karşılar.Akarı yok kokarı çok :)

Bayilik ne kadara alabilirim ?