Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Görüş Alma

BaşlatanKommageneTarih22/09/2017 19:20:09Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar sitede Yen'i üyeyim Adıyaman da ikamet ediyorum biliyorsunuz bu bölge yeraltı kaynakları açısından zengin bir bölge burda bir kamu kurumunda çalışıyorum siz değerli arkadaşlarımdan hazine ve orman arazisiyle ilgili görüş almak istiyorum 147 yıllığına kiralanmış 6 yılı geçmiş (141) kalan içinde 5000 adede yakın ceviz badem ağaçları Olan suyu yeterli tepeleri düzeltilirse 400 dönüm olan araziyi devralmayı düşünüyorum yorumlarınızı önemsiyor hepinize saygılar sunuyorum...
Yusuf çakır

Yerleşim Türkiye / AdıyamanMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye83 yazı
tam oalrak ne yapmayı düşünüyorsunuz ? cevizi ve bademi kullanarak ticaret yapmayımı yoksa başka bir düşünceneniz varmı

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
hakan bey bende araştırma yapıyorum sözleşmede ceviz badem yazıyor ağaçlar yetişmemiş sahibi yurtdışındaydı bundan sonra ne yapabilirim ona bakıyorum yalnız yapamam diye biraz tedirginim açıksası
Yusuf çakır

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Kamu sektörü
Üye177 yazı

cevizle devam edin devralırsanız bulunduğum şehir bandırma..burası ceviz fidancılığının merkezi bu işi profosyonel yapan kişileri tanıyorum..profosyonel anlamda yardımcı olamalarını sağlayabilirim (dikim budama desdek vsvsvs...

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
murat bey ceviz zaten bu yörenin toprağından dolayı çok lezzetli bunu bilen biliyor bulunduğu mevkiden olabilir zaten ceviz ve badem tercihim kendime ortak arıyorum arazi çok verimli suyu bol ilgilenen arkadaşlarla iletişime geçebilirim saygılar
Yusuf çakır

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar eger yurtdisina gonderiminiz olursa haber iletin lutfen

Yerleşim Meksika / DfMeslek Saty? / Pazarlama