Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
herkese merhabalar,
yurtdışında online alışveriş sitesi kurmak istiyorum. kuracağım sitede sadece bayan ürünleri satacağım. kıyafet , bujiteri, çanta, ayakkabı. Çanta ayakkabı kısmını sonradan ilave etmeyi planlıyorum . şuan araştırma safhasındayım . internet üzerinden imalatçılar araştırıyorum. kendi markamla ürünler ürettirmek istiyorum. bulunduğum ülkede pazar araştırması yaptım. orta fiyatlı orta standartta ürünler satmak amacım. tekstil konusunda bilgi sahibi değilim. o yüzden yardıma ihtiyacım var. öncelikle yatırım planlamasını yapabilmek adına, minimum kaç çeşit ürünle ve kaçar adet ürünle(beden, adet) pazara girmeliyim. imalatçı seçerken nelere dikkat etmem gerekir? beklentim üretilen ürünlerin standardının bozulmaması, her parti malın aynı kalitede olması.. bilgi sahiibi arkadaşlar fikirlerini belirtirse çok memnun olurum.
sağolun kimse yorum yazmadı. mevcut online alışveriş sitelerindeki ürün çeşitliliğini inceliyorum. umarım konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir verir. netten üreticileri ve toptancıları araştırıyorum. ürünleri güzel olan firmaları listeliyorum. umarım güzel sonuçlar alırım
veysel_toprak@hotmail.com burdan iletişime geçerseniz cep numaramı paylaşabilirim. ayakkabı ve çanta ürünlerini sonradan eklemeyi düşünüyorum. bir anda hepsini ekleme maliyetli olur diye çekiniyorum. sağlıklı bir fizibiliteden sonra daha net olur. ama ürünlerinizi görmek fikir sahibi olmak isterim.
şahsi fikrimi yazdığım için lütfen darılıp gücenmeyin. yurt dışında belirtli bir sürenin üzerinde yaşamış bir IT uzmanı olarak, kimsenin sizin web siteniz veya elektronik mağazanız ile ilgileneceğini ön göremiyorum. Düşük bir başarı oranı var. Çünkü Amerika'da veya gelişmiş diğer ülkelerde adı bilenen, kendilerini güvence altında hissedebilecekleri büyük markaların altındaki satıcılar ağı ile alışveriş büyük bir alışkanlık. sizin bu alışkanlık ağının içerisinde çok büyük faydalarınız olmalı, satış ağlarını kıramabilmek için. bahsettiğim sizin rakipleriniz amazon.com ebay.com ve alibaba.com bu markalar ile yarışmak için ayda 3 milyon dollar ve üzerinde bir reklam bütçesi yapabilirseniz, sizin markanızı da denemek için bir kaç eyalet veya şehirden girip deneme yapacak birileri elbet çıkacaktır. ölü yatırımdır hiç bu işe yurt dışında bu formattan katılmayın. 3 kuruşluk paranıza yazık etmeyin, onunla tatil yapsanız bünyenize daha büyük bir hediye vermiş olursunuz. ama illaki aklım yurtdışında ve bu işi mutlaka yapacağım derseniz; amazon.com sitesi icerisinde bir magaza acip oradan elinizde o sitede ayni muadili olan orneklerinin cok pahaliya satildigi urun gamini olusturup, fiyatlarini onlarin yarisina ve ucretsiz kargo ile gonderebilirim derseniz hemen yapin. yoksa en ustte dediklerimi bir kere daha okuyup, bu yatirimdan elinizin bos doneceginize bahse girerim! yuzlerce kisiyi uyardim, bir cogu kaybettikleri paralar icin sistemi sucladilar. sistemi bilmeden tekirdagda kofte satarim diye isvecten ogrendigim domuz kiymasi ile kofte isine girecegim dersem, siz ne dusunurseniz, ben de burada ticarete baliklama girenlere suyun derinligine baktın mı? neden boynun kırıldı? diye soruyorum.
yorumunuz için teşekkür ederim. pozitif ve negatif görüşlere açığım. ama somut verilerle olursa daha da memnun olurum. çok genel bir yorum yapmışsınız ve üslubunuz biraz gereksiz olmuş. bütçemin kaç kuruşluk olduğunu bilemezsiniz. ayrıca halihazırda yurt dışında gıda işi yapmaktayım. türkiyede ve bulunduğum ülkede şirketim mevcut. ürünleri türkiyedeki kendi şirketim üzerinden yurtdışındaki şirketime ihraç edeceğim. bulunduğum ülkede pazar araştırması bir süredir yapmaktayım. insanların alışkınlakları, alım güçleri vs. başarılı olup olmamak ayrı bişey. denemeden bilemem. getiri ***ürü konusundaki risk analizi yapıyorum. ama dünyanın en parlak fikrini de bulsanız masada kaldıktan sonra bir anlam ifade etmez. ödeme sistemi olarak sunabileceğim bütün alternatifleri sunacağım. paypal, kapıda ödeme, havale/eft, kredi kartı vs.
Merhaba... Kadına Dair Herşey sloganı ile e-ticaret sistemimiz olup ayrıca instagram üzerinden bize bağlı 26 adet bayan satış elemanımız var. Ayakkabı, çanta, elbise, iç giyim, fantazi, sağlık, güzellik, detoks... Karşılıklı iletişim kurmamız mümkün müdür?
bence o ise baslayin ve diger ulkelerde de eleman bulun ve onlar da sizin internet sayfanizdaki urunleri satsin ve gelicek olan problemler bence azalicaktir ben mesela o sekilde yapiyorum ve elemanlarim tum sorumluluklarini aliyor ve onlarda kazaniyor bende
Bence hiç çekinmeyin biraz mal tedarik edinin birazda sipariş hemen sipariş geldiginde temin edecek bir yer hiç korkmayın.. Sırt şalı yapıyoruz ilgilenirseniz.. İyi çalışmalar..
Merhabalar. vtoprak kardeşimizin sorduğu ürünlere ne kadarlık bir sermaye ayırmalıyım ve ürünleri alırken nelere dikkat etmeliyim. Bunun dışında her türlü cevap verilmiş. İnşallah işe başlamışınızdır dileğiyle
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz