merhaba arkadaşlar. petrol istasyonlarında araçlarla ilgili veya marketlerinde satılacak ürünler arıyoruz. tek tek ziyaret edip satma gibi fikrimiz vardır. saygılar
merhaba direk üreticiden ıslak mendil 72 li,80 li paketlerde. isterseniz petrollere kendi markası ile üretim yaparız üretim bizden satış sizden sefakarta@tetrakim.com
petrol istasyonlarında market içerisinde soğutma dolapları vardır. Bunlara elektrik tasarrufu sağlayan bir aparatımız var. DOLAP ile Şebeke arasına takılan alet ile elektrik faturası %25 azalıyor. Bu konuda T.C Enerji bakanlığı resmi raporu vardır. Türkiyede 15 bin adet petrol istasyonu var. her marketinde 3 adet dondurma ve dikey tip şişe soğutucu var her dolap için bir aparat ve adet başına 10TL kar marjınız olacak. düşünürseniz 0530 603 44 60 yada 0506 512 03 10 dan benimle veya ekoturka@hotmail.com mail ve msn adresimden bana ulaşabilirsiniz.
Çinden artık sizde online alışveriş yapabileceksiniz üstelik tek adet bile ve ayrıca kargo ücreti bedavadır. Gümrük işlemlerini firmamız yapmaktadır. ürününüz tek adette olsa toptan bazda da olsa hertürlü alışveriş işlemlerinizde yanınızda bulunmaktayız. Sitemizdeki fiyatlarımız türk piyasasına göre oldukça makul durumdadır. siz sadece sitemizden ürününüzü seçeceksiniz ve sitemizdeki fiatı vereceksiniz..kargo işlemleri gümrük işlemlerini düşünmeyeceksiniz. Ürününüz adresinize kadar gelecektir..Sitemizi ziyaret ettiğinizde ne demek istediğimizi anlayacaksınız.ayrıca online canlı bağlantıdaki arkadaşımız ithalat uzmanıdır, hertürlü gümrük işlemi, ithalat işlemi, kargolama ücretlerini anında canlı yayında ücretsiz olarak öğrenebileceksiniz.. site adresimiz: www.ticaretmasasi.com
Merhaba. Elimde bulunan orjinal elektrik tasarruf cihazlarını toptan fiyatının çok altında fiyatla satıyorum. Cihazlar orjinal firma tarafından üretildi ancak kutularında baskı yok. Tamamen size ait markanız ile etiketlenerek yollanacaktır. Piyasada bulunan patentsiz ürünlere aldanmayınız. İlgili firmanın rızası ile patent hakkı alınmak istenirse TSE - CE - ISO kullanım bedelleri ayrıca fiyatlandırılarak bu belgelerin geçici kullanım lisansı da verilebilir. En az 1000 adet için dış ambalaj hariç birim fiyatı 20 TL'dir. Oluklu mukavva sıvama kutu fiyatı 1,75 TL'dir. Lisans istenirse lisansör firma ile görüştürme imkanı var. Piyasada satılan cihazlarda olmayan gerçek belgelere sahip (patent-endüstriyel tasarım-ISO-CE-TSEHYB). En az 250-125 TL'den satılmaktadır. İş değişikliği nedeni ile tüm stoklarımı satıyorum. Elimde yaklaşık 12.000 cihaz mevcut. Halihazırda elektrik tasarruf cihazı satışı yapan firmalara da kendi markalarını etiketleyerek satabilirim. Yeni ve çok karlı iş yapmak isteyen girişimcilere de. Şimdiden hayırlı olsun.
Benzin istasyonlarında satılabilecek cinsel performans arttırıcı ve farklı işlevleri olan spray ürünlerimiz mevcuttur. İlgilenirseniz ayrıntıları konuşabiliriz: 0532 653 68 42
İyi bir iş bulamıyorsan, iyi bir iş kuracaksın! (SG)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz