Oguz Bey,
Endiselerinizi hakli buluyorum. Memurluktan sivil hayata gecisde onemli. Size hem eglenirken hemde guzel bir para kazanacaginiz bir isi tavsiye ediyorum. Tabiiki bende bu isin altyapilarini olusturmaya calisiyorum ama, size sadece fikir vermek acisindan yaziyorum. Cocuk eglence noktalarini arastirin. Bende kontak kurabilecegimiz birkac bilgi var, bunlarida paylasacagim sizinle. AVM'lerde belirli noktalara yerlestirerek akmasada damlayan bir getiri sahibi olursunuz yada 1000m2 civarinda kapali bir alani bu ise yonelik dekore edip, makina ve techizatlari kiralayabilir veya taksitle satin alabilirsiniz. Bazi firmalar bunlarida temin ediyorlar, kurup calisir hale getiriyorlar ama kar ortaginiz oluyorlar. Yanliz yapacagim diyorsaniz, leasing yapmanizi oneririm. Dedigim gibi, daha detayli aciklamalar sunabilirim. Dedigim gibi, ben fikir satmiyor, paylasiyorum. Beraber calismamiz sartida yok.
Asker olarak bu vatana hizmet vermissiniz, bizlerin uzerinde hakkiniz var. Bende size bu sekilde vefa borcumu odemek istedim. Her ne is yapmaya karar verirseniz, size ustun basarilar dilerim.
Saygilarimla,