Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Amerikan Pazarı-new York

BaşlatangladiatorTarih01/11/2008 19:17:36Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye61 yazı
hangi urunleri alip satiyorsunuz?
Every man has three characters:that which he shows,that wich he has,and that which he thinks he has..

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye23 yazı
Merhaba,

Bende ebayda aktif olarak giyim ürünleri satmaktayım, markalı ürünlerin imütasyonlarını alıyorum çok iyide paraya satıyorum, İstanbul Merter'de bir çok tanıdığım mevcut eğer giyim üzerine birşeyler satmak istiyorsanız sizinle çalışabiliriz. Amerika'da en çok giden markaları bulabilirsiniz. Örneğin; Ed hardy, Christian Audigier, Christian dior, Ralph lauren, Lacoste, La martina, Tommy Hilfiger, American Eagle vs.. Şu an iç piyasada Sweatshirt ve gömlek bulunmaktadır. Eğer kendinize orda bir pazar yaratabilirsseniz çok iyi işler yapabiliriz. Bu konu hakkında görüşmek isterseniz bana özel mesaj ile ulaşmanız veya konu altına mesaj yazmanız yeterli olacaktır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye32 yazı
Sn gokhanerturk,

Ben izmirde bu tarz urunlerin satışını düşünüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim. Detayları, fiyatları, ürünü nasıl gönderebileceğinizi, iade koşullarını vs özel mesajdan gönderirseniz sevinirim...

Birde, ebay den satıyorum demişsiniz. Ürünleri yurtdışına nasıl gönderiyorsunuz? Kargo problemini nasıl aşıyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı

Merhaba arkadaslar;
Gokhan; mesaj gonderdim...
Artunc_SA ; msn'den ekledim seni uygun olunca gorusuruz...

Turkiye'den Amerika'ya-Amerika'dan Turkiye'ye pazarlama ve satıs potansiyeli yuksek olan urunler konusunda degerli fikir ve goruslerinizi almak isterim...

selamlar
Every man has three characters:that which he shows,that wich he has,and that which he thinks he has..

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Gyda
Üye581 yazı
Selamlar.
9 sene yasadim ABD'de. New York ve New Jersey benim en iyi bildigim eyaletler orada. Cok guzel bir konuya girismissin, basarilar dilerim. Benim orada Limuzin sirketlerim vardi ve ayni zamanda Turkiyeye Naturel Vitamines gonderiyordum. Rogaine ne dogal bitkisel (herbal) vitamin urunlerinde yuzde 100 ve daha fazla kazanirsin. Bu konuyu arastirmani tavsiye ederim. NE kadardir amerikadasin bilmiyorum ama, tanidigim, bildigim tum kisilerle seni tanistirip evreni genisletmende yardimci olmayi isterim. Basarilar dostum.
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
deleted60 yazı
merhaba arkadaslar.muratik2002 size bir sorum olacak.benim de herbal urunler gonderme fikrim var.siz nasil gonderiyordunuz toptan mi kargoyla mi vs.rica etsem detaylardan biraz bahsedebilirmisiniz.sizce hangi yol daha masrafsizdir.iyi calismalar.

Yerleşim / TexasMeslek Serbest meslek
Yeni Üye61 yazı
Merhaba Murat bey,ilginiz icin tesekkurler size ozelden mesaj gonderdim...New york'ta iş konusundaki tecrubelerinizden bir satırda olsa dinlemek isterim...selamlar

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Gyda