Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Telefon Mağazasında Yapılabilecek İşler

BaşlatanddsseeTarih18/08/2017 13:44:39Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhaba değerli Arkadaşlar ,

Telefon aksessuarları , bayiliği ve tamiri yapan bir işyeri açtım , aylık ciro 25.000-30.000 TL civarında ancak işyeri büyük ve kirası da yüksek , dolayısıyla ek gelir sağlayacak , bu işle de sinerji içerisinde olabilecek farklı ek iş alanları düşünüyorum ( Aynı işyerinde olacak , yer anlamında sıkıntı yok ayrıca hareketli bir nokta , katlı ve bir katı boş )

Değerli Görüş ve Önerilerinize ihtiyacım var ,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye69 yazı
Merhaba Değerli Meslektaşım ;

Bende 2004 den beri aynı sektördeyim ( toptancıyım ) alt bayiiliğiniz varsa ofis katınızda boşmuş çalışma ekibi oluşturarak faturalı hat satışı yapabilirsiniz. En son turkcell

faturalı hat primi 65 TL. idi. Avea ve vodafonedada aynıdır diye tahmin ediyorum. TDM ye böyle bir çalışma yapacağınıza dair bilgi verirseniz, düzgün bir TDM ise size

destekte olabilir. İstanbulda bu işi yapan alt bayiiler var size tiyo olarak vereceğim bilgide bulduğunuz satış ekibini şantiye alanlarına yönlendiriniz. Şantiye alanlarında

yüzlerce kişi var bahs ettiğim bayiiler bu taktiği kullanıyor. Alacağınız satış temsilcisine mutlaka masa,pc.vb.. elipmanını kurunuz Türk insanı aidiyet duygusunu sever ve

işi daha çok sahiplenir. İyi bir takım kurarsanız ADSL satışıda yapabilirsiniz. Ankara biraz sıkıntılı bir yer olmasaydı spot cihaz tavsiye ederdim kâr oranı iyidir. Teknik

serviste tavsiye edecektim zaten oda var. Aklıma gelenler bunlar..

Sağlıcakla kalın..
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye18 yazı
Değerli önerilerin için Teşekkürler Ferhat , Değerlendireceğim ,

D.S.E

Üye114 yazı

Tns Telecom İpTv Bayisi Olmak istermisiniz. ? . Hiç bir teknik bilgi olmaksızın bu işi yapabilir kazanç sağlayabilirsiniz.
Önümüz kış sezonu herkes evlere kapanacak ve alternatif yayınlar aranacak ..

Detaylı Bilgi için bize ulaşabilirsiniz : whatsapp no :+1(507) 353-1139
veya
https://www.facebook.com/hizliiptv/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye52 yazı
Özellikle hat ve kontör satışı da yapın. Sabit müşteri sağlıyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
Yeni Üye18 yazı
Ata34 detaylı bilgi alabilir miyim ?

D.S.E

Üye213 yazı
Yerınız ankaranın neresinde

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er