Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fason Temizlik Ürünleri İmalat Ve Satışı

BaşlatanProTapisTarih12/08/2017 19:39:17Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Merhaba değerli okurlar
* sanayi hacmi çok yüksek olan x bir ilde
* x bir fabrikaya fason temizlik ürünlerini
kendim oluşturacağım x bir yeni marka ile ürettirsem
* ve işletmeleri kapı kapı dolaşıp pazarlamasını yapsam ürünleri kapıya servis yapabiliyorum desem
* ve bunun yanında da googlede x şehri temizlik ürünleri veya endüstriyel temizlik ürünleri x şehri
gibi vb. aramalarda bulunabilir bir websitesi yapıp ilk sayfada çıksam sizce nasıl olur ?
fakat oluşturacağım marka başka bir sektörün en beğenilen isimlerinden
misal vereyim: bmw bir araçtır bense bmw temizlik ürünleri markasını çıkarıcam. bmw bir örnek ti arkadaşlar
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye13 yazı
çok ünlü markaları kullanamayabilirsiniz. Marka tescillerinde sektör farklı olsa bile dünyaca ünlü isimlerin marka tescilini alamazsınız.
chemist

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Kimyager
Yeni Üye69 yazı
Anlamadığım ürünü son kullanıcıya yönelik bir ürün mü? Yoksa profesyonel işletmeleremi satacaksınız. Markalama olayınıda pek çözemedim. X marka demenize gerek yok inanın kimse fikrinizi çalmaz. Anladığım kadarıyla SAMSUNG ( örnek ) temizlik ürünleri gibi bir marka oluşturup satacaksınız. Bu ürünüde bir fabrikada ürettireceksiniz.
Sizin yerinizde olsam önce kalitesine güvenebildiğiniz ve sözleşme yaparak ufak bir üreticiyle görüşürdüm. Pazarlık yapma şansınız daha fazla olur. Belirli bir satış hacmine ulaştığınızda bir fabrikanın kapısını çalar aylık şu kadar adet ürün çekeceğim dediğinizde daha iyi fiyat verirler ve daha ciddiye alırlar diye düşünüyorum. Pazara ilk çıktığınız için iyi fiyatla girmeniz gerekiyor. Üretimini yapmadığınız ürünü iyi fiyata alıp, iyi fiyata satarsanız neden olmasın ? diye düşünüyorum. Ama temizlik ürünleri üretimi çok zor bir üretim olmadığı için bir çok rakibiniz olur diyede eklemek isterim. Sağlıcakla kalın..
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im