Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İmal Ettiğimiz Ayakkabıları İhraç Etmek İstiyoruz

BaşlatanErtürk YürükTarih01/08/2017 00:14:04Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar, kendi üretim tesisimizde imal ettiğimiz ve son derece kaliteli olan ürünlerimizi yurtdışına açmak istiyoruz. Sadece kendi ürünümüzü satmak derdinde değiliz, müşteri taleplerine göre de ürünler üretebilmekteyiz.
Kışlık olarak günlük ortalama 300 çift, yazlık olarak da ortalama 700 çift üretim kapasitesi olan işyerimiz için yurtdışında yeni pazarlar ve müşterilerle Bağlantılar kurmak isteriz.. Bilgisi ve ilgisi olan arkadaşlardan yorumlar bekleriz

EVEREST AYAKKABI ve DERİ ÜRÜNLERİ

Everest Ayakkabı Deri Ürünleri Taşımacılık İnşaat İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Yeşiltepe OSB Mah. Tabakhaneler 3. Sk. No: 11/A
P.K. 59950 Ergene/TEKİRDAĞ
Tel : +90 282 686 21 99
Fax: +90 282 686 21 99
e-posta: info@everestayakkabi.com.tr
web: www.everestayakkabi.com.

Yerleşim Türkiye / Ergene
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye12 yazı
merhaba konuyla ilgileniyorum...kazakistan-kırgızistan-ihracat yapıyorum.

konuyla ilgili görüşmek isterim.Detaylı fiyat ve model resim bilgisi istemekteyim.

evren2713@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
Detayli bilgi gonderebilir misiniz? Rusyadayim. narmat@mail.ru

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı

İsvicre zurih icin düşünüyorum detaylı fiyat ve ürün bilgilerini mail adresime gönderebilirseniz sevinirim. erdiipek@hotmail.com

Yerleşim Ysviçre / ZürihMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
Bulgaristanda ihracati yapa bilirim ilginis varsa bana yaza bilirsinis size tam nasil olacak soyleye bilirim ve daha masrafsis nasil olacagini bana ozel mesaj yolaya bilirsinis koniksten

Yerleşim Bulgaristan / ShumenMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Yeni Üye7 yazı
Ertürk bey konuyla kuzey ırak için bir girişim yapabiliriz mail üzerinden ürün modellerini be fiyat bilgisi paylaşın lütfen etopyam@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er
Üye175 yazı
model ve fiat bilgisi verirseniz gurcistan pazarını arastırabilirim ozkana007@hotmail.com Ahmet Ozkan
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ertürk Yürük
Merhaba arkadaşlar, kendi üretim tesisimizde imal ettiğimiz ve son derece kaliteli olan ürünlerimizi yurtdışına açmak istiyoruz. Sadece kendi ürünümüzü satmak derdinde değiliz, müşteri taleplerine göre de ürünler üretebilmekteyiz.
Kışlık olarak günlük ortalama 300 çift, yazlık olarak da ortalama 700 çift üretim kapasitesi olan işyerimiz için yurtdışında yeni pazarlar ve müşterilerle Bağlantılar kurmak isteriz.. Bilgisi ve ilgisi olan arkadaşlardan yorumlar bekleriz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
Merhaba Ertürk Bey,

ihracat yapmak isteyen yerel üreticilere ihracat danışmanlığı hizmeti vererek kısa zamanda ihracatçı olmalarını sağlıyor ve geniş müşteri portföyü oluşturuyoruz.

info@dorahagen.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat