Kosgeb egitimim ve 150.000 TL kredisiz param var. Siz olsaydiniz ne is kurardiniz. ?
Baska bir tanisim ile %50 %50 ortaklikla bir is kuracaktik daha sonra arkadasin baska yere paryaa ihtiyaci oldugundan is olmadi. Sizin tavsiyeletiniz nelerdir ?
Kosgep desteğine güvenerek 2012 yılında atölye açtım... Tüm vaadleri tamamen yalan dolan... Şöyleki zaten Kosgep olmadan da iş yeri açabiliyorsanız kosgepin size 8 9 ay sonra kırıntı kırıntı halinde verdiği para farketmez cihetinde olur... Ama asla vaad edildiği gibi yok makina alın ödeyelim falan palavra... İnsanları kandırıyorlar
Ben de yeni isyeri kurdum kosgep projrmi yazdim danismanima teslim ettim 2 hafta icinde kurul icin donus yapildi sonra kurula girdim ve 1 hafta sonra onaylandi projem.sonrasi gunu gittim kosgepe tahattuhame imzaladik faturalarimi verdim ve dun aradilar sigortadan kagit alin gelin parayi yatiracagiz dedi.bunlari yapmamiz 1.5 ay gibi surdu .
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz