bir süre sizin ürettiğiniz gibi tuzları da ithal ederek satış yapan bir firmanın satış ekibinde çalıştım. Lut gölünden elde edilen mineraller ambalajlanıyor ve bizde ithal edip satıyorduk. kar marjının çok yüksek olduğunu biliyorum, siz birde üretici olduğunuz için çok avantajlı olacaksınız fiyat konusunda ama pazarlamanız oldukça zor olacak. size ürünlerinizi sadece eczane kanalında satmanızı önerecektim ancak web üzerinden satmaya çoktan başlamışsınız. bu tip ürünler ya Nişantaşı'nda butik mağazalarda satılır yada dermatologların ve eczacının, eczanede duran estetisyenin tavsiyesi ile satılabilir. Hedef kitleniz orta ve ortaüstü gelir düzeyine sahip kitle olmalı, fiyatlandırmanızı buna göre gözden geçirin. gerekirse fiyatlarınızı artırırsınız, gerekirse de düşürürsünüz. Dediğim gibi pazarlaması çok zor bir kalem ama tutarsa ihya olursunuz. Eğer eczane kanalında satış düşünürseniz muhakkak ya bayilik sistemi oluşturun veya ulusal ecza depolarınna yüksek kar marjıyla verin ve merkezi ilerdeki birer tıbbi mumessiliniz eczane,doktor ve depoları sürekli ziyaret edip sirkulasyon sağlasın. Bunlar tabiki kozmetik grubunuz icin fikirlerimdi, gıda grubu için sektörü tanıyan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir benim pek bir bilgim yok açıkçası. umarım yardımcı olabilmişimdir.