Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Coffee News - Ankara Üniversiteler Bölgesi Lisansı

BaşlatanCoffeenewsTarih30/10/2008 19:21:49Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı

COFFEE NEWS - ANKARA ÜNİVERSİTELER BÖLGESİ LİSANSI - COFFEENEWS

NEDİR BU COFFEE NEWS ???
-COFFEE NEWS "DÜNYANIN EN BÜYÜK YEREL GAZETESİ" dir.
-DÜNYADA 52 ÜLKEDE VE TÜRKİYE DE 40 İLDE 100 e YAKIN BÖLGEDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.

-İlk olarak bu yazıyı yazmadan önce şunu belirtmeden duramayacağım:
Bu gazeteye çok emek harcadım ve çok değer veriyorum.
Aşağıdaki belirttiğim bölgelerde bu gazete adına çok güzel bir akın yarattım.
Son olarak da kendi adıma samimi bir yorum yapmak istiyorum; Bu gazeteyi, bu bölgelerdeki en yüksek seviyedeki halindeyken devretmek zorunda kaldım ve
bu yüzden yorumlarınızda yapıcı olursanız çok sevinirim.

Hacettepe Üniversitesi (Beytepe),
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)
Bilkent Üniversitesi (Bütün Bilkent Bölgesi)
TOBB Ekonomi ve Teknolojileri Üniversitesi,
Beysukent,
Çukurambar,
Söğütözü.
Bölgelerini kapsayan Coffeenews Lisansı Devredilecektir...

-Girişimci kişilere önerilebileceğim en iyi ve "en ekonomik" fırsat diyebilirim..
Reklam alma işi özellikle bu bölgelerden dolayı daha da kolaydır.
Geliri de yaptığınız işe göre çok uygundur.

-Niçin özellikle bu bölgelerin lisansını devralıyım?
Çünkü;
+Türkiye'de Reklam Sektörünün En Büyük Hedef Kitlesi Üniversite Öğrencileri ve Gelir Düzeyi Yerinde Olan İnsanlardır.
+Görüldüğü üzere bu lisans tam tamına Öğrencilere ve Gelir Düzeyi Yüksek İnsanlara hitap eden bölgelere sahip.

Niçin bu gazeteye reklam versinler?
+Ankara'da orta düzeyde bir şirketin reklam vermesi için çok az yol vardır.
(Orta düzeyde şirket: Work&Travel Şirketleri, Kırtasiyeler, Gözlükçüler, Spor Merkezleri, Özel Öğrenci Yurtları, Veterinerler, Güzellik Merkezleri, Matbaalar, Dershaneler, Sinemalar, TelefonMağazaları, Elektronikçiler, Kitap Evleri, Topluluklar, Özel Ders Veren Kişiler , Kuaförler ve aklınıza gelebilecek bir çok orta düzeyde şirket türleri...)

~Bunlardan bir tanesi onbinlerce afiş bastırıp oraya buraya asmaları..
~İkincisi reklam panolarına ya da Sabah, Milliyet gibi büyük gazete şirketlerine Çok Yüksek fiyatlarda reklam vermeleri...
~Üçüncüsü ise Coffee News Gazetesi gibi Ankara'nın sadece Saygın Restoran ve Kafelerinde ücretsiz yayınlanan, Üç Öğün İnsanlara hizmet veren ve insanların okurken eğlendikleri yerel bir gazeteye çok ekonomik fiyatlarla reklam vermeleridir..

-***Lisansımı devretme sebebim; Ankara'dan başka bir şehre taşınıyor olmamdır.***

-Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki numaralardan bana ulaşabilirsiniz...

***Dipnot: Bana ulaşmadan önce, lütfen gazete hakkında biraz araştırma yaparsanız, size daha çok yardımcı olabilirim.
__________________________________________________________________________________________________________________
iletişim:
Utku YILDIRIM
Zeki KURŞUNOĞLU
mail:bilkent@coffeenews.com.tr
tel-1:0(505)717 31 19
tel-2:0(505)808 61 29
tel-3:0(532)700 33 70

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye31 yazı
''Dünyanın gördüğü her büyük başarı, önce bir hayaldi.En büyük çınar bir tohumda,
en büyük kuş bir yumurtada gizliydi''.Allen

http://www.unnicity.com
www.unnicity.com
en kapsamlı ogrencı platformu

Yerleşim Türkiye / Bursa AfyonMeslek Reklam
Yeni Üye7 yazı
Lütfen konuyu saptırmayalım. Çok ciddi bir tanıtım yaptım...

Üye142 yazı

BU GAZETE BENİM İŞLETMEMDEDE VAR HATTA KENDİ SATANTINDA NERDEN VE NASIL GELDİ BİLMİYORUM AMA BENDE VAR !ANALAMADIĞIM NOKTA GAZETEYİ ANKARADAN AYRILDIĞINIZ İÇİN DEVRETMEK İSTİYORSUNUZ AMA BU İŞİ BAŞKA ŞEHİRDE DE YAPABİLİRSİNİZ !!
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye7 yazı
Yazdığınızı okurlara bir özetleyeyim ben en iyisi..
Siz sanırım bir işletme sahibisiniz ve bu gazete sizin işletmede de kendi standında, ücretsiz olarak müşterilere sunulmakta...

Bu gazeteyi devretme sebebime de gelirsek;
Ben bu yaz Hacetepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliğinden mezun oldum ve İzmir'de artık mühendis olarak büyük bir şirkette işe başlayacağım.
Dolayısıyla Ankara ile ilişiğimi kesmek zorundayım. İkincisi İzmir'de bu işi yapan iki bölge zaten mevcut. Eğer fırsatım olursa tabiki İzmir'de de bu işi devam ettirmek isterim. ki zannetmiyorum İzmir'de de bu işi yapacağımı. Çünkü görünen köy kılavuz istemez. Artık mühendis oldum. Kendimi asıl mesleğime vermem gerektiğini düşünüyorum ve buradaki piyasa hakkında pek bir bilgim de yok. O yüzden gazeteyi burada yürütebilir miyim bilemem.
Sanırım biraz kabaca sorulmuş sorunuza yanıt verebilmişimdir.

Üye142 yazı
Soruma neden kabaca dediniz anlayamadım (büyük harf den dolayı bence)ben cevabımı aldım, beni aydınlattığınız için teşekküreder yeni meslek hayatınızda başarılar dilerim saygılarımı sunarım (: (yeterince nazik oldu sanırım (: )
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
Tam bana göre bir iş.
Arkadaşım bu işi Eskişehir'de yapıyor. Çevresi acaip genişlemişti.
Hatta kendi reklam ajansını açtı sonradan. Bu bölgeler tam bana göre..
Reklam almada pek sorun çıkacağını zannetmiyorum. Belli ki zorunluluktan satıyorsunuz.
Peki Lisans ücreti ne kadara olucak onu da yazar mısınız?
Arkadaşım zamanında 5500$+kdv ye almıştı. Umarım fiyatta uçmazsınız??

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emekli
Yeni Üye3 yazı
Peki devam eden reklamlarınız mevcut mu bunlar için ne yapılacak? ve lisans ücreti ne kadar onu da yazabilir misiniz acaba :)

Ben de gazeteniz ile ilgileniyorum. hafta içi her hangi bir yerde ankarada görüşebilmemiz mümkün mü?
msnim: deflim@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mobilya
Yeni Üye7 yazı
Evet bahsettiğiniz gibi devam eden reklamlar mevcut..
Şimdilik toplamda 4 reklamdan 700 ytl sabit bir geliri var.. ve gazetede de toplam 34 karelik de reklam karesi var. Gazeteyi doldurmak da sizin hünerlerinize bağlı.
Bu sabit gelir de alıcıya aktarılacaktır.

Gazetenin lisans ücretine de gelirsek (:
Ben gazetenin lisansını üzerime aldığım fiyata aktaracağım. 5500$+Kdv

Merak ettiğiniz daha ayrıntılı bir konu varsa da bana ulaşabilirsiniz...

Yeni Üye4 yazı
Teşekkür Ederim.
Umarım görüştüğümüzde anlaşırız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emekli