Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Konya'da 10 Milyar Sermaye İle Ne İş Yapılabilir?

BaşlatanburcuxburcuTarih30/10/2008 13:17:05Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
ben konyada yaşıyan bir bayanım.. 10 milyar sermayem var... bununla nasıl bir iş kurabilirim bu konuda fikirlerinizi bekliyorum...
burchuuu

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye1359 yazı
- günlere, vs çevrede evlerde giyim, parfümeri, güzellik malzemeleri vs olabilir.
- tur şirketleriyle anlaşıp çevredeki şehirlere ya da dini yerlere geziler düzenleyebilirsiniz.
- ekonomik halk pazarı adı altında manav/sebze vs yeri düşünebilirsiniz
- pazarda satış
vs vs
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı

tecrübeniz nedir?ne iş yaparsınız?elinizden neler gelir?eğitiminiz nedir?bunları da bizimle paylaşın ki orjinal fikirler çıkabilsin...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
ilgilenen arkadaşlara tşk ederim... şimdiye kadar farklı yerlerde çalıştım bu çoğunlukla pazarlama üzerineydi.. yabancı dilim var.. insan ilşkilerim çok iyi ve herşeyden önemlisi kendine inanan biriyim...lise mezunuyum... bunun dışında kişisel bir mesleğim yok... değişik iş fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. şimdiden tşk ederim...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ev kadyny
Yeni Üye7 yazı
ilgilenen arkadaşlara tşk ederim... şimdiye kadar farklı yerlerde çalıştım bu çoğunlukla pazarlama üzerineydi.. yabancı dilim var.. insan ilşkilerim çok iyi ve herşeyden önemlisi kendine inanan biriyim...lise mezunuyum... bunun dışında kişisel bir mesleğim yok... değişik iş fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.. şimdiden tşk ederim...
burchuuu

Yeni Üye7 yazı
burchuuu

Editör5590 yazı
Rampalı çarşıda bir dükkan kiralayın. 200-250 civarı aylık. Bir günde bir şahış firması kurun 350-400 milyona mal olur. Dükkanın içine çok pratik basit raflar askı yerleri yaptırın veya yapın. Eskiciden bir masa bir sandalye o kadar en çok 500-600 milyon harcayın fazla değil. Sonra Mavi trene binip İstanbula gidin. Konyada sosyete pazarı adı altında gelip İstanbul esnafının pazar kurup satığı, kazaklar penyeler kabanlar vs. malzemeyi pek ucuz fiyatlarla Merterden satın alın. 3 - 4 milyarlık alsanız bütün dükkan dolar. Örneğin 6 - 7 milyona alacağınız Polo marka bir erkek kazağını 15 milyona elinizi öpene satrsınız tam kış başı. Birde adınız çıkar rampalıda bir bayan İstanbuldan sosyete pazarı malları getiriyormuş diye. Rampalı çarşı çok insan sirkülasyonu olan bir yer özellikle cumartesi pazar günleri kapısından girip çıkmak mümkün olmuyor. Bu şekilde tekstil konfeksiyon işine kolay ve başarılı bir giriş yapmış olursunuz. Devamı sizin yetenek ve azminizle şekillenir.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye142 yazı
ABİ BULDUN KONYALI HEMŞERİNİ FİKİRLERİ PROJELERİ ÇOŞTURUYON VALLAHA!
BURCU HN benim tavsiyem tavşan çiftliği 10ytl nin 5 bin ile geniş volümlü bir çiftlik kurra işçiliğe gerk duymadan tek başınaza ayda 2 bin ytl kazanabilirsiniz
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye7 yazı
hakan bey konyada tavşan işi tutarmı bilmiyorum bu konuda şüphelerim var... ama bunu yinede düşüneceğim...tavsiyeleriniz için tşk ler...ayrıca hemşerimin fikride hiç fena değil tşk ler:)
burchuuu

Editör5590 yazı
Rampalının 2. bodrum , 1. bodrum , zemin 1 ve 2. katları çok kalabalık oluyor. 3 , 4 ve 5. katlara sadece belli bir dükkanı veya büroyu hedefleyenler çıkıyor. Zemin iç ve dış dükkanlarda hem kiralar yüksek hem de hava parası var. 1 ve üzeri katlarda dükkanlar daha uygun fakat boş yer bulunamıyor. Şu anda 2. katta bir dükkan 3 gündür kiralık levhası astı. Devir parası istiyordu ama boşalttı gitti.

Eğer bu işi yapacak vaktim olsaydı o dükkanı derhal tutardım. Ama 2 gün öğretmenlik kalan günlerdede büromda durmak zorundayım. Birde dışarıda aldığım işler var gidip yapmak zorunda olduğum yetişmem mümkün değil. Size tavsiye ederim
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er