Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Boş-cd-dwd, Hafıza Kartları, Flashdisk, Fotokopi

BaşlatangreenmanTarih30/10/2008 00:16:35Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye97 yazı
Merhaba arkadaşlar.

Konu başlığındada belirttiğim gibi ufak bir dükkanda Boş-cd-dwd, Hafıza Kartları, Flashdisk, gibiri ürünleri ürünleri toptan alıp ucuz satıp sürüm yapmayı düşünüyorum.Ayrıcada bir fotokopi makinesi ilede ucuz fotokopi çekmeyi düşünüyorum. Böylelikle üniversite öğrencilerinide dükkana çekmeyi düşünüyorum.

Pc donanım koymayı düşünmüyorum.eşten dosttan Sipariş olursada netten veririm siparişini o şekil satış yapabilim.
cd-dvd ürünlerinide eğer piyasayı tutturabilirsem pc dükkanlarına toptan satmayı planlıyorum.

Yani boş cd-dvd denilince veya flashdisk denilince benim dükkanın akla gelmesi için uğraşacağım. :)

Bu işi yapan birileri varmı acaba.Bu konuda bana yol gösterecek fikrime fikir katacak arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Bu fikrimi daha nasıl geliştirebilirim.

Olumlu veya olumsuz eleştrileriniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılar.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye110 yazı
olabilir bence.Fakat dükkan kirası ödemeden önce topatan sat derim ben.Benim çinde arkaşalrım var istersen oradan getirtebilirim isteğin her şeyi.mp3 ,mp4,edge card lap top için çok ucuz ve güzel,usb memory card,flsh disk ne istersen var.Örenğin yeni model bir mp4 var I phone gibi görüntüsü touach screen ve resim video falanda çekiyor aynı zamanda ı phone gibi çalışıyor ilgilenirsen bana mail at yardımcı olurum.ertcom2006@hotmail.com
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
www.datamedya.com
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye97 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ertcom
olabilir bence.Fakat dükkan kirası ödemeden önce topatan sat derim ben.Benim çinde arkaşalrım var istersen oradan getirtebilirim isteğin her şeyi.mp3 ,mp4,edge card lap top için çok ucuz ve güzel,usb memory card,flsh disk ne istersen var.Örenğin yeni model bir mp4 var I phone gibi görüntüsü touach screen ve resim video falanda çekiyor aynı zamanda ı phone gibi çalışıyor ilgilenirsen bana mail at yardımcı olurum.ertcom2006@hotmail.com

Merhaba akşam messengerdan görüşebiliriz.

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ymalat
Yeni Üye97 yazı
Başka yorumlayacak kimse yokmu acaba.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ymalat
Üye1359 yazı
kocaman bir cd maketi yaptırabilirsiniz dükkanınızın önüne
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye142 yazı
ÜRÜN YELPAZEN GÜZEL AMA BİRDE TAMPON YANİ DEĞİŞİK SÜRÜMLÜ BİR ÜRÜN BUL DERİM BİLGİSAYARLA ALAKALI !DİKKAT ÇEKMEN İÇİN
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye116 yazı
kardes dedıgın iş guzel bır ıs ama dukkanı acacak oldugun yer cok onemlı kalabalık bı caddedeysen hemen gır derım
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf