cocuk bezi imalatcılarıyla görüşmek istiyorum. özellikle ortak iş yapabileceğimiz. yüksek miktarlı ve sürekli taleblerimizi karşılayabilecek,bebek bezi imalatçı firmalari arıyoruz.
Ne tür bir ortaklık düşünüyorsunuz?Nasıl bir sermaye ile bu işi planlıyorsunuz?Yurtiçi yurtdışı pazarınızı öğrenebilirmiyim?Yüksek miktar ihtiyaç nedir?Aradığınız ürün kalitesi nedir kaç gramlık bez talebiniz var hitab etmek istediğiniz piyasa nasıl.Biraz daha açarsanız sizinle bu durumu değerlendirebiliriz. Saygılar
Bilmiyorum ,rumuzlu arkadaşım merhaba,biz yurt dışına çalışıyoruz,lütfen irtibata geçersen ,sanırım ortak bir çok konu çıkacaktır,biz bu bez konusunda ciddi bir araştırma içerisindeyiz şu sıralarda....
merhaba arkadaşım. Ben gürcistana çocuk bezi getiriyorum. İstersen sanada gönderebilirim. Tiflistende alabilirsin. temeldemirbas66@hotmail.com. 05326102957
Ben 16 yıldır 4 ayrı firmada çocuk bezi makinalarında üretim sorumluluğu yapan biri olarak pazarınız iyi ise gerçekten hazır devlet yatırımlara destek verirken üretimci olup kendi ürününüzü satmanız daha iyi olur diye düşünüyorum arkadaşlar. Üretimi düşünen firmalara tarafımdan hertürlü destek verilir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz