Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Cocuk Bezi

BaşlatanbilmiyorumTarih29/10/2008 11:03:49Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
cocuk bezi imalatcılarıyla görüşmek istiyorum.
özellikle ortak iş yapabileceğimiz.
yüksek miktarlı ve sürekli taleblerimizi karşılayabilecek,bebek bezi imalatçı firmalari arıyoruz.

Yerleşim Türkiye / BakuMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye127 yazı
Ne tür bir ortaklık düşünüyorsunuz?Nasıl bir sermaye ile bu işi planlıyorsunuz?Yurtiçi yurtdışı pazarınızı öğrenebilirmiyim?Yüksek miktar ihtiyaç nedir?Aradığınız ürün kalitesi nedir kaç gramlık bez talebiniz var hitab etmek istediğiniz piyasa nasıl.Biraz daha açarsanız sizinle bu durumu değerlendirebiliriz. Saygılar

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı

ben burdan azimli kardeşime sesleniyorum çocuk bezi ile igileniyorum.seninle telefonla veya adresinle irtibata geçebilirmiyiz.
samet sinecan

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
azimli özeline mail yazdım ama yınede msn den ulaşırsanız bana sevınırım zanahocaoglu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye14 yazı
Arkadaşlar bende bu işin pazarlamasını düşünüyorum.Özellikle sayın azimli sizden cevap bekliyorum.
İyiler mutlaka kazanır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
Bilmiyorum ,rumuzlu arkadaşım merhaba,biz yurt dışına çalışıyoruz,lütfen irtibata geçersen ,sanırım ortak bir çok konu çıkacaktır,biz bu bez konusunda ciddi bir araştırma içerisindeyiz şu sıralarda....

ilhanmuhammedi@hotmail.com
frozontana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye42 yazı
merhaba arkadaşım. Ben gürcistana çocuk bezi getiriyorum. İstersen sanada gönderebilirim. Tiflistende alabilirsin. temeldemirbas66@hotmail.com. 05326102957

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Esnaf
Yeni Üye45 yazı
Ben 16 yıldır 4 ayrı firmada çocuk bezi makinalarında üretim sorumluluğu yapan biri olarak pazarınız iyi ise gerçekten hazır devlet yatırımlara destek verirken üretimci olup kendi ürününüzü satmanız daha iyi olur diye düşünüyorum arkadaşlar.
Üretimi düşünen firmalara tarafımdan hertürlü destek verilir.

Yerleşim Türkiye / Sakarya GaziantepMeslek Ymalat