Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar iyi günler. 15 bin tl sermayem var. Şimdilik 2-3 bin tl arası bir mal alıp işlek bir caddede tezgah açmayı düşünüyorum. Sizce yapılırmı ek gelir olarak. Sadece hafta sonları satış yapacağım.
Bana göre; şayet çalışıyorsan ve aylık gelirin varsa bırak hafta sonuda sana kalsın derim. Ailenle gez, dolaş, eğlen. Pikniğe git, denize git, avmlere git. Olmadı evden film izle, dizi izle, spor yap, internetden merak ettiğin konularda araştırma yap vb. Pazar günü dinlenme zamanın olsun. Ama sen ben satış tecrübesi kazanacağım diyorsan sen bilirsin.
İyi çalışmalar, bol kazançlar.
Kendinize iyi bakın.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz