Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Herkese merhaba, Afrika pazarı son günlerde önemli bir yer tutmakta. Bir Afrika ülkesi elçiliği ile irtibattayım. Ülkenin komşu ülkeleriyle birlikte ithalat ve ihracat imkanlarını değerlendiriyoruz. Israrla gidip ülkeyi yerinde görmemi istiyor. Sahra altı ülkelerden biri.İthalat kalemleri arasında un, bisküvi, makarna, römork, motorlu araçlar var. Şu anda makarna üzerinde konuşuyoruz ve o ülkeden susam getirmeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda sizlerin işbirlikçi yaklaşımlarını ve görüşlerini almak istiyorum. Şirketim yok. Ama bağlantım kuvvetli ve güvenilir. Alım satımda komisyonla çalışacağım. Saygılarımla
Afrika acaip bir yer cok konusulur daha cok konusulur hep konusulur ama az is yapilir. Her 10 afrikalidan 100'u is adami ve girisimcidir :) ( tesbihde hata olmaz ).
kolay gelsin.
Pardus Food 10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg 93300 Aubervilliers/ France
----- Cumhurbaşkanımızın Afrika'ya ticaret çağrısından sonra bölgeye yatırım,ithalat,ihracat alanın da bağlantı kurduk kaliteli Türk ürünlerine çok fazla ilgi olduğunu gördük,özellikle Sahraaltı ülkelerle ticari bağlantılar sağladık Türkiye'de ki yatırımcı,üretici ve toptancılar bizimle iletişime geçebilir. Ürünlerinin Afrika pazarına girmesinde, 500'den fazla iletişimde olduğumuz ticari ortağımız ve Afrikalı iş adamlarına pazarlanmasını sağlayabiliriz. -----Lütfen ürünlerinizle ilgili site üzerinden iletişime geçin.
Yanlis anlama ama burda sizin dusundugunuz gibi nitelikli ticaret yapabilecek sermayeli kisi sayisi ve oyle nitelikli ticareti yapabilecek bilgisi olan kisi sayisi oldukca fazla.kimileri ya olta atiyor parasi olan birilerini bu sekilde kandiriyor ya actigi koniya tek yorum yapan kendisi oluyor.ben sizin halis niyetle yapabilecaginizi dusunuyorum bu tur konularda uzmanlik ister ya danismalik firmalariyla yada dis ticaret frmalariyla gorusmenizi tavsiye ederim.gumruk mevzuati onemli ,karsilasilan problemler onemli hani ilk etapta bunlari bir okuyun derim.her iki ulkede karsilikli olarak ulkelerinin hak ve menfaatlerini korumak icin ust duzy kararlari var.eger isi basarirsaniz tecrubelerinizi payasmanizi isteriz
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
teşekkür ederim ilginize. Arkadaşımız ülkesinden bu hafta geliyor. bazı numuneler getirecek bakalım yürürüz oradan. Ayrıca Afrika'ya gidip yerinde görmeyi düşünüyorum. İlk ticaretimiz ihracat olmasından yanayım ve bu makarna olacak. Umarım başarırız ve burada paylaşırım tecrübelerimi. İhracat ve ithalat uzmanlığı yaptım daha önce dünyaya yabancı değilim.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Merhaba işim gereği senenin yaklaşık yarısından fazlasını Doğu Afrika’da geçiriyorum geri kalanını Türkiye’de bence Afrika’da güvenilir bağlantılarınız varsa söylediğiniz ürünlerde ülkesine göre değişmekle beraber uzun vadeli iş yapabilme potansiyelinizin yüksek olduğunu düşünüyorum .Heryerde olduğu gibi çalıştığınız insanlara dikkat etmenizi öneririm. Her türlü sorunuz için özelden iletişime geçebilirsiniz. Hayırlı işler dilerim.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Burkina Faso ve diğer Afrika ülkelerinde varlığımızı artırmaya yönelik çalışmalarımız sürüyır. Şirketimizi kurduk Burkinada. Ayrıca iş geliştirme ve danışmanlık şirketi de kuracağız haftaya inşallah. İşbirliği yapmak isteyen üreticilerle irtibat halinde olmak arzusundayız. Ayrıca arazi alıp susam üretimine de başlayacağız.
Ayrıca safran var elimizde 1. Kalite ama pazarı hakkında bilgim yok. Yardımcı olacak arkadaşımız var mıdır? Ve de susam burkina fasodan 1. Elden. Fiyatlar yeni oluşuyor
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz