Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba Pazarlama İşine Girmeyi Düşünüyorum Pazarlanıcak Piyasa Fiyatının Altında Alım Yapabileceğim Ürünler Arıyorum. Pazarlama Konusunda İşleyişi Konusunda Bilgisi Olan Arkadaşların Önerisi Olan Fikir Sahibi Arkadaşlarında Yorumlarını Önerilerini Bekliyorum. Bu Bütün Koniks Kullanıcıları İçin Çok Yararlı Olucaktır İnanıyorum'ki. Not Pazarlama İşini Biliyorum Aslında Sadece Farklı Ürün Ve Önerilere İhtiyacım Var. Toptan Her Ürünü Değerlendireceğim.Ve Herkesle Görüşeceğim.Ürün Sunan Arkadaşlarım Lütfen Ciddi Mesaj Yazsın Telefon Numarasını Ürünlerini Yazsın Fiyatlarını Yazsın.İyi Günler.
Mrb.ii günler biz Denizlide %100 saf kekik üretimi yapmaktayız ürünümüzü toptan yurtdışında pazarlamak istiyoruz bu kanuda birlikte çalışma imkanımız olabilirmi?
aylık 30 ton kekik aylık 500 kg.kekik yağı verebilme kapasitemiz vardır
merhaba bizbiz türkiyede yenı olan ayaklardakı kokuları yok eden sıhırlı tabanlıgı tanıtıyoruz beraber calısabılırız ürün doğal ve alman nano teknolojısı ıle uretılmıstır benzerlerınden farklı ve tamamen doğal malzemelerden uretılmıstır irtibat 0555 426 08 48 satıs sorumlusu mehtap özmen
Allah Aşkına Onca Kişi Bu Konuya Bakıyor HİÇ KİMSENİNMİ AKLINDA BİRŞEY YOK.SİZİN DAYANIŞMADAN ANLADIĞINIZ BUMU...FİKRİ OLUPDA YAZMIYANLARA BU SÖZÜM. ÜLKEMİZ NEDEN GELİŞMİYOR DİYE AĞLAR DURURUZ İŞTE BU YÜZDEN TÜRKİYEDEKİ BENCİLLİK VE DAYANIŞ-MAMA ARZUSU HİÇBİR MİLLETTE YOK. SADECE ÜRÜNLERİ OLAN ARKADASLARIM YAZMISLAR BİZ HER KONUDA DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLASIYORUZ.BİR ZAHMET BİLEN FİKRİ OLANLAR BURADA PAYLASIMLARDA BULUNURLARSA HERKES YARARLANIR.
bence kendini kısırlamamalısın ama pazarcılığa araban varsa taksi minibüs felan doldur köylere git elektronik aletlet sat derim mesela el feneri,traş makinası ve minik medikal aletler tansiyon aleti masaj aleti birden bire şirket kurmanı tavsiye etmem bayramlarda okul bahcelerine (19 mayıs-23 nisan)= şenliklerde festivallerde stantlar kur ben 2 yıldır dur duraksız ürün arıyorum ve nihayet buldum hemde cok uyguna bu ürünü pazarlamayı düşünüyorum insanların günlük hayatlarını kolaylaştırabilecek ürünler arastır sat benim suan aklıma fazla gelmiyor ama oldukça paylaşırım
İspanyol arkadaşa katılıyorum.Sizi bilmem ama herkes şirket kurmak için can atıyor ve sonra maalesef üzücü şeyler yaşıyorlar.Onun için öncelikle siz iyi bir pazarlamacı mısınız onu görün.Eğer iyi bir pazarlamacı iseniz zaten şirketiniz kendiliğinden kurulmuş olur,hatta sağlam temellerde kurulmuş olur.İspanyol arkadaşa katılıyorum sonuna kadar. Sakın yanlış anlamayın,sizi demotive etmek değil amacım.İşin sonunda üzülmeyin... Başarılar
Benim İşyerim Var Zaten Gayrimenkul Üzerine..Ben Pazarlama Şirketi Kurmak İstiyorum 3 Personel Örneğin Olucak Onlarfda Kosturucak Bende Kışın Bizim Sektör Durgun Büroda Boş Boş Oturmaktanda Bir Kuruş Bir Kuruştur. Bunun İçinde Nifüs Toplamı Yaklasık 4 Milyon Olan Mersin Adana Bölgesi Bence Uygundur Diye Dusunuyorum.Zaten Mersinde Yasıyorum. Ve Fikirlerinde Devamını Bekliyorum Çok Az Geldi Bana...
belki komik gelecek ama bence artık bu işin çok iyi pazarı var .Duvar stickerları var biliyosunuz.Çok uygun fiyatlara alıp iyi karla satabilirsiniz.Bence araştırın.örnek:1-3 lira arasında alır,10-15 liraya rahat satabileceğiniz bir ürün.. aklıma geldikçe yazacağım ;)
Bir çayın kalitesini belirleyen en temel unsurlardan biri çayın kaç kez işlendiğidir. Yani ilk işlemde eleğin altına dökülen çay kalite düzeyi en yüksek çaydır. Bu çaylar elek altı çay diye adlandırılır ve genellikle hediyelik çay olarak yarım kiloluk kutularda özel olarak daha pahalıya satılır. Bunun dışında daha çay işlenmeden kalitesine etki eden başka bir takım faktörlerde bulunmaktadır. En önemlileri ise işlenen yaş çayın taze olması ve işlenmek için beklerken bulunduğu koşullardır. Yaş çay toplandığı gün veya uygun koşullarda bekletilerek en geç ertesi gün işlenmesi gerekmektedir. Bunun nedeni yaş çay bekledikçe içten içe sıcaklığı artmakta ve yanma olarak adlandırılan, anlaşılması açısından çürüme diyebileceğimiz olay gerçekleşmektedir. Yanmış çay, çayın kalitesini büyük ölçüde düşüren ve tek çözümü kar hırsını bastırıp, kapasiteyi aşmayacak düzeyde üretim yapmak olan bir sorundur.
Çayın kalitesi üretimden sonrada etkilenmeye devam etmektedir. Bunun nedeni paketleme esnasında çaya katılan kaçak ve başka ucuz çaylardır. Fiyat avantajı sağlamak ve yüksek kar elde etmek için bu yola genellikle başvurulmaktadır. Kalitenin ucuza alınamayacağı gerçeğini destekleyen bu durum maalesef yaşanmaktadır. Gerçek Rize Çayı sadece bulunduğu köydeki taze çayları işleyen her sezon işleyebileceği kadar çay alıp sınırlı üretim yapılan küçük bir fabrikada üretilmektedir. Buda Gerçek Rize Çayının kalitesinin yükselmesine imkan vermektedir. Tattığınızda fark zaten fark edeceğiniz bu çayı içmeden önce koklamamız bile farkı hissetmenize yetecektir.
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz