Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
merhaba. üniversite mezunuyum ve 2 yıldır işsizim. bu sebepten dolayı kendi işimi kurmaya karar verdim. fakat ne iş kuracağımı henüz bilmiyorum. 15 bin tl param var. bu para ile ne gibi bir iş kurabilirim? kredi çekmek gibi bir fikrim yok.
Selam kardes issizligi bir ceken bilir bir de ceken bilir :(
Izmir de kisa surede olsa ( 1,5 ay ) kalmis birisi olarak ve sermayen uzerinden sadece 30/50 m2 gecmeyecek cadde uzeri olmasa biel yakin orta ve ust sinifin orturdugu bir semte organik ve dogal tuketim urunleri satis marketi acman.
Benim instagram'dan takip ettigim bana fikir asilayan ve yaptiklari isleri begendigim bir kac sayfayi paylasiyim
simdilik bu kadar bu sayfalarda ozellikle taze mutfak da paylasilan urunlerin sayfalarina yonlen umarim bir faydasi olur. Bu arada kredi cekmek istemiyorum demissin kredi cekmesen bile kosgeb'den yatidiginin %60'ni geri alabilirsin uzun sursede en azindan bir sermaye dongusu olusturur senin icin. Kolay gelsin
Referans bağlamı5 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Dış web 5 bağlantı
Pardus Food 10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg 93300 Aubervilliers/ France
İşlek bir AVM'de hesaplı (İlk başlangıçta 3-5 Bini geçmeyecek) kadar bir stand yeri ayarlayabilme imkanın var mı? Bir araştır var ise bir kaç hesaplı önerimiz olabilir. Burda önemli olan gelir seviyesi orta ve üzeri kesimin ziayertçi olduğu bir avm olması ve ziyaretçi sayısının dişe dokunur olması
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
e-ticaret dropshipping (bunun eğitimini verdiğini söyleyenlere tek kuruş vermeyin bu arada) vs. tarzı internetten ticaret olaylarına bakın derim. 15.000 TL ile dükkan açayım iş kurayım derseniz paranıza yazık olur.
Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim
o parayla iş kurman çok zor paran kenarda kalsın yapabileçegin uygun bir alanda çalışmaya başla zaman geçtikçe fırsatlar karşına çıkar ona göre karar verirsin
Eğer kendi işini yapmaya karar vermiş ve okuduğun bölümle ilgili olmayan bir işi de yapabileceğini düşünüyorsan iş bulup bir yerde çalışamıyor olman şaşırtıcı. Yeni mezun olarak algıladım seni. Bu durumda 2 yıl nasıl işsiz kaldığını anlamam çok kolay değil. Elindeki sermayenin ne kadar olduğu önemli değil; mutlaka bir yerde çalışmalısın pişene kadar. Ancak ondan sonra iş kurmayı düşünmelisin.
Sırf işsiz kaldığın için kendi işini kurarsan büyük ihtimalle o elindeki parada uçar gider. İşsizlik çok zor bir durum fakat iş kurmak ve onu geliştirmek, tutundurmak çok çok daha zor.
Gerçekten iyi bir fikrin, iş modelin ve azmin yoksa asla iş kurma
Osmanlı macunu pamuk şeker popcorn.. avm içerisinde stand olabilir veya bir sahil kenarında yer kiralayabilirsin ayrıca çevrendeki yerel festival ve fuarlara katılabilirsin.. kar marjı yüksektir ama seyyar çalışacak olursan artı bir panelvana ihtiyacın olacak
1. arkadaşım bir iş bul çalış paranıda borsaya yatır bunun için borsayı anlamam gerek yaşar erdinç hocaın youtube da videoları izle bu bir kaç iyi firma al hisseleri unut gitsin bir kaç yıl
2. aracın varsa bir şeyler satmaya çalışabilirsiniz buda mantıklı 3. işin büyük küçüğü olmaz al kulaklık şarj aleti satmaya çalış çok sermaye gerektirmez
Yazıyı gönderen - ikare şu zamanda borsaya girmektense gidin o parayla bi kaç piyango bileti alın. Kazanma şansınız daha çok olur.
23 nisan piyangosundan kaç tllik alım yaptınız?
Piyango almayı fikir olarak verdiğinize göre siz de para buldukça piyango alıyorsunuz sanırım.
Piyango boş iş. Limon al- sat. Oyuncak Al-sat. daha iyi .
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Alıntı 1 bölüm
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at. KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.
Yazıyı gönderen - ikare şu zamanda borsaya girmektense gidin o parayla bi kaç piyango bileti alın. Kazanma şansınız daha çok olur.
23 nisan piyangosundan kaç tllik alım yaptınız?
Piyango almayı fikir olarak verdiğinize göre siz de para buldukça piyango alıyorsunuz sanırım.
Piyango boş iş. Limon al- sat. Oyuncak Al-sat. daha iyi .
benim yazdığım cümlenin üstündeki yazıyı okumadan yorum yazmışsınız. onu da geçtim benim yazdığım yazıyı bile tam okuyup anlamamışsınız.
Referans bağlamı2 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Alıntı 2 bölüm
Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz