Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba değerli forum üyeleri işportacılık yapmak isteme sebebim dükkan kiralamak ve şirket kurmak için yeterli bütçemin olmayışıdır eğer satışlarım iyi giderse ilerde dükkan açıp vergimi ödemek de istiyorum, mal almaya yetecek kadar ufak bir bütçem var ürün olarak yaz da yavaş yavaş geldiğine göre tişört satmayı düşünüyorum fakat bu işi daha önce yapmadığım için zabıtaya yakalanıp ceza yeme ve mallarımın elimden alınma korkusu var bilenleriniz yardımcı olabilir mi İstanbul'da hangi bölgelerde zabıta daha esnektir daha kolay anlaşabiliriz ayrıca takdir edersiniz ki sirkülasyonu iyi olan bir yer de olmalı. Bazı gelip geçtiğim yerlerde 2-3 seyyar satıcının yan yana satış yaptığını gördüm acaba ben de onlara danışıp yanlarında mı satmalıyım?
Yazıyı gönderen - kalpador26 Merhaba değerli forum üyeleri işportacılık yapmak isteme sebebim dükkan kiralamak ve şirket kurmak için yeterli bütçemin olmayışıdır eğer satışlarım iyi giderse ilerde dükkan açıp vergimi ödemek de istiyorum, mal almaya yetecek kadar ufak bir bütçem var ürün olarak yaz da yavaş yavaş geldiğine göre tişört satmayı düşünüyorum fakat bu işi daha önce yapmadığım için zabıtaya yakalanıp ceza yeme ve mallarımın elimden alınma korkusu var bilenleriniz yardımcı olabilir mi İstanbul'da hangi bölgelerde zabıta daha esnektir daha kolay anlaşabiliriz ayrıca takdir edersiniz ki sirkülasyonu iyi olan bir yer de olmalı. Bazı gelip geçtiğim yerlerde 2-3 seyyar satıcının yan yana satış yaptığını gördüm acaba ben de onlara danışıp yanlarında mı satmalıyım?
Kartal maltepe, tabi buyukşehirin baktığı kısımlar var oraları öğren orada durma , ne satıyorsun bilgi verirsen sana yer söyleyebilirim , bende o işi yaptım daha once
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Sezonluk olarak tişört satmayı düşünüyorum ilk mesajımda dediğim gibi, siz kartal maltepeyi mi öneriyorsunuz bu işi yaptığınız zamanda zabıtayla nasıl başettiniz? Bir de oto pazarlarında oranın sahiplerinden izin almak şartıyla yapılabilir mi acaba ?
En sağlıklı bilgiyi bu işi yapan insanlardan alırsın... senin yerinde ben olsam gidip geldiğim yerler üzerinde gördüğüm işportacıların hepsine uygun bir üslupla sorardım, "kardeşim bende iki parça bir şey satmak istiyorum ancak zabıtalardan çekiniyorum siz nasıl yapıyorsunuz" diye... hatta bunun için özellikle dolaşırdım... büyükşehir, ilçe belediyesi, hafta içi, hafta sonu, mesai saatleri içinde ve dışında farklı uygulamalar olabilir bunları öğrenirdim... burada alacağınız bilgiden daha fazlasını öğrenirsiniz... gerekli araştırmayı yaptıktan sonra bu konu başlığı altında yazarsanız bu işi yapmayı düşünen diğer arkadaşlar da bir fikir edinmiş olur...
Yazıyı gönderen - kalpador26 Yok mu başka yorum arkadaşlar
Dm attım
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Markalı ( adidas,puma,nike vs.. ) ürünleri satacaksanız, şirket avukatlarına denk gelirseniz yedi bin küsür lira para cezası yazılıyor, ürünlerinize el koyuluyor ve hakkınızda dava açılıyor.
Markasız ürünler satarsanız zabıta önce sizi uyarıyor, satmaya devam ederseniz yüz yetmiş lira civarı ceza yazıyor ve ürünlerinize el koyup depoya kaldırıyor. Cezanızı öderseniz ürünleri geri alabilirsiniz.
Ana arterlere İBB bakar e-5 kenarı büyük caddeler gibi, diğer yerlere ilçe belediyeleri bakar. Gıda ürünleri satarsanız arabanız depoya kaldırılır ve orada imha edilir.
Doğruluktan Şaşma
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz