Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
HerkeS slm arkadaşlar 13 bine aldığım solo marka aracı ankarada geçmişi olan sağlam bişi olan bir restoranda günlük 30 den kiraya vermek mantiklimidir paket ve personel servisi olarak yasal bir dayanak lazimmidir varmıdır tavsiyeleriniz?
araç kiralama işini kapsayan bir ticari faaliyetiniz yoksa yasal olarak kiralayamazsınız. kendi aranızda protokolle kiralama yapsanız bile mantıklı değil. getirisinden daha fazla masraf çıkartır. arkadaşınızın işi görülmüş olur ama sonuçta sizin elinize bir şey geçmez.
Aylık 900 tl bi getirisi olacak 200 tl amartismana alırsam 13 bin tl 18 ayda kazanıyorum araç biraz riskli yıllık gideri vergi kasko ve teker olacak kafam çok karisik
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz