Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar Takipci sayisi 120.000(herbiri reklam ve tavsiyelerle gelmis sahte takipcisi olmayan) olan bir butigim var fakat yeterli sermayem olmadigi icin yillik ciro max 50.000 tl yi buluyor nasil daha yuksek ciro elde edebilirim?şöyle:alt gruplar ve daha fazla kiyafet ile. Benimde şuan sermayeye ihtiyacim var Size gore bir ortak veya yatirimci bulsam o kisiden ne kadar para almam mantikli olur?
kurulu tezgahı genisletmek için sermayeye ihtiyacın yok bazı işlerde evet sermaye şart ama senin işinde gerek yok. -sana ürün satan arkadaşla görüş vade farklı mal al karın 50 imiş aylık vade 2 .(yani cebinden tek kurus cıkmadan kardan feragatle işin büyür.) -ihracat fazlacılara ulaş onlarda vade olmaz belki ama x liraya aldıgını x/2 ye alırsın(yani bu defa karın direk artar.) -ortak ben olsam almazdım tabiki ortak var ortakçık var.orası tartışılır. -direk yatırım yapacak biri de senetsiz sepetsiz yapmaz kar payı babında anlasırsan para koyar. -ortam şu ara hoş değil fazla açılmadan tatlı tatlı büyümek en iyisidir şu sıra.
İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) Bölgelerinde ürünlerinizin satış ve pazarlaması yapılır. Komisyon oranı yüz yüze görüşülür ; noterden sözleşme olmadan işe başlanmaz.
Yazılım uzmanıyım. Konuyla ilgili görüşmek isterim. iki tarafın da birbirinden pozitif yönde faydalanması mümkün gorunuyor. Email yada sosyal medya hesabınızı iletirseniz iletişime geçmek isterim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz