Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba sayın forum üyesi arkadaşlarım ben 3 aydır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama tam emin olamıyorum turistik bir şehirdeyim bir kaç firmayla görüştüm biri çok iyi teklifle geldi ama yine tam emin olamıyorum çünkü tamamen banka kredisiyle giricem bu işe bana görüşlerinizi yazın lütfen tavsiyeleriniz nelerdir tecrübeleriniz vardır illa ki şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba. Bugün bir tanıdığım vasıtasıyla böyle bir iş bana da teklif edildi. Güzel bir iş kolu ve kafama da yattı açıkçası ancak teklif getiren firma kapsamlı bir raporu 375 tl'ye çıkarıyor. Ortalamaları ise 200-225 tl arası. Piyasayla kıyaslayınca fiyat oldukça yüksek. 70-80 liraya ekspertiz yapılıyor. Benim ilk etapta gördüğüm sıkıntı fiyatta rekabet edebilecek düzeyde bir firma seçimi yapılması. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için firma hem sermaye olarak hemde rapor olarak gayet iyi burda benim rekabet edebileceğim kimse yok tek olucak eğer açarsam. Bi adım önde olmamı sağlar diye düşünüuorum tabi bide ohal süresinde ne kadar mantıklı yatırım yapmak piyasada hher an bi patlama olur öu korkusu yok değil
ABR
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz