Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Öncelikle herkese merhaba. Ben 30 yaşında malulen astsubay emeklisiyim. Liseden beri askeriyenin içinde olduğum için dış hayatı pek bilmiyorum. Aldığımız maaş bize yetmiyor herkes gibi. Elimde az birikmişim var. İşim, Evim, arabam olsun istiyorum. 1 sene içinde de evlilik düşünüyorum. Kredi çekip faize HİÇ bulaşmak da istemiyorum çünkü bereketini hiç görmedim ki bu benim için en önemli şey. Yoksa krediyi devreye soktuğumda her şey rayına oturuyor. Bu noktada Ne iş yapacağımla alakalı da açıkçası bir fikrim yok. İş arayışındayım.
Bana öneride bulunabilecek kimselere şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Benim babamda astsubay emeklisi biz bir anaokulu açtık babam emekli olunca 4 senedir isletiyoruz. Siz kendinizin neyi yapabileceğine inanıyorsanız onu yapın derim yorumdada dendiği gibi güvenlik şefi olabilirsiniz bu sure içinde düşünürsünüz . Danışmak istediğiniz şeyler olursa okandoganuyar@gmail.com mail adresim detaylı fikir alışverişi yapabiliriz. Hayırlı aksamlar
Selam Patrick elindeki parayı,sana yetecek kazancı,yapmaktan hoşlandığın işleri ve yeteneklerini ha birde ne kadar risk sevip sevmemeni yazarsan daha iyi bir şekilde fikir verir,ışık tutar burdakiler. Kolay gele...
20 binim var diyelim aylık bana 1,500 2000den az getirmeyecek bir işim olsa fena olmaz. Araştırma yapmasını, Yazı yazmayı, okumayı, gezmeyi severim. Bildiğim konularda bilgi vermesini severim. İnternette makale yazarak para kazananlar var. Bu yönde bir gelişim göstermeyi de düşünüyorum. Bipolar olduğum için iş yapma konusunda biraz sıkıntım var. Bana sıkıntı vermeyecek bir şeyler arıyorum kardeşler.
Ben kaliteli bir şeyler yapmak istiyorum. Çin evet ucuz oluyor, kazanıyor da olabilir. Ama ben ticaret yapacaksam eğer, belli bir kitleye hitap etmek isterim. Bu kitle bana bağlansın, işin devamlılığı olsun isterim. Beni düşündüren, dışarıda hiç tecrübem olmadığı ve çevremde de ticaretle uğraşan kimse olmadığı için cesaretlenemiyorum.
Bipolarlık sıkıntısı bendede var Patrick.bir abin olarak aklına ne takılırsa mesajla sor. Bir avm de mısır noktası gibi bişeye yeter sermayen birini çalıştırısan 1,5-2 kendin durursan 5 civarı kalabilir nokta doğruysa.
Eğer doğru bir iş yapmak istyorsan iz gıda ya yönelin ama bunu yaparken yapacağınız yerde gıda sektörünün hangi dalında eksiklik gösteriyor sa cadde veya mahalle onu yapın başlamak bitirmenin yarısını. .
Hiç bir maliyete girmeden Bee Telekom hizmet ve ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapabilirsiniz. Size tahsis edilen web arayüzü ile müşterilerinizi kontrol edebilir ve haftalık olarak ne kadarlık bir hakediş alacağını görebilirsiniz. Üstelik firma kurmanıza da gerek yoktur.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
bi tane uygun bi araba al, arkasında sebze, meyve sat. sezonuna göre zeytin, peynir filan sat. rızkın 10'da 9'u ticarette. baktın beceremiyorsun fazla zararında olmaz. arabayı satarsın olur biter.
Bahsedildiği gibi bir tane araba al van tipi, arkasına at peynir,zeytin,sebze,meyve,kuru yemiş,trabzon-köy ekmeği,zeytinyağı,marmelat hatta süs bitkisi bile saksı ile bunları namaz çıkışlarında özellikle cuma günü satabilirsin birde hastane yakınlarına pijama terlik çocuk giyim gibi ucuz şeyler koyup satabilirsin. Tabi eğer eşin dostun varsa onlarla konuş fikir alışverişi yap belki bir iş kurmak yerine başka bir işe de girebilirsin. Daha önce bahsettiğim gibi çoğu güvenlik şefi askeri çıkışlı olanlardan tercih ediliyor.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz