Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba arkadaşlar ortalama bin metre karelik bir soguk hava dopesu kurmayı planlıyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan nedir nasıl kurulur müşteriler kimler olur
Merhabalar,soğuk hava deposunu kuracağım demeyle kurulmaz bunun için evvela bu depoda hangi ürünlerin muhafazası için çalışılacağını planlamakta yarar var.
Nerede yapılacak, kurulacak alanla ilgili detaylı bilgiler verirseniz size bir iş sıralaması ve ardından da fizibilite çalışması göndereyim. Bu konuda devlet teşvikleri de var.
Yazıyı gönderen - ARZU BAYRAK Nerede yapılacak, kurulacak alanla ilgili detaylı bilgiler verirseniz size bir iş sıralaması ve ardından da fizibilite çalışması göndereyim. Bu konuda devlet teşvikleri de var.
arzu hanım selamlar.bir ara düşünmüştük soğuk hava deposunu ancak sonra başka sebeplerden rafa kalktı iş. Bilginiz olduğunu buradan gördüm. Rica etsem paylaşabilir misiniz? Saygılar, iyi bayramlar.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Alıntı 1 bölüm
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz