Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kucuk Sermayeni Buyutme Imkani

Başlatanmuratik2002YayınlandıYorum3

İlk mesaj
BAĞLAMBağlamı değerlendir

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı581 katkı
Profil alanıİthalat / İhracat
Profil konumuIstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Kurulu ihracat firmama ciddi ortaklar aradim, parasi olan korkup girmiyor, olmayan hayal kurmaya devam ediyor. Ben bir hayal kurdum ve herseyini hazirladim. Firmam Bahrain'de hizla taniniyor ve buyuyor. Ben gelen siparislerimi arttirip, oradaki pazari tekelime almayi hedefledim.Bu yuzden sermayemi guclendirmem gerekiyor. Kucuk sermayesi olan ancak ne yapabilirim diyen herkesi, sirketimden hisse satin almaya davet ediyorum. Ortaklik sozlesmeleri, kazanc yuzdeleri ve diger hersey resmi olarak yapialac ve kar paylari aylik nakit olarak odenecektir. Ilgilenenler, Sirket sermayemiz 300,000 YTLdir ve satin aldiginiz oranda kar payiniz artacaktir. Minimum ongorulen katilim payi 10,000YTL dir.
Sirketin siparisleri, musterileri, ofis ve elemanlari, Bahrain calisma vizeleri ve oturum musadeleri alinmistir. Uzun sureli ve istikrarli bir pazar olan Arap Ulkelerinin onemli bir kismiyla ticari iliskilerimiz devam etmektedir. Bilgi isteyiniz.
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yazar bağlamı· Editör

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 5.590Topluluk rolü EditörProfil alanı DiğerProfil konumu Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Herşey çok güzel bir itirazım yok ama nedense aklıma bir zamanlar ki banker ilanları geldi.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 1.714Profil alanı YöneticilikProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
akinselcuk, ben 300 bin YTL'lik bir şirketi yönetsem ve yönettiğim şirket için girişimci avı ihtiyacı duysam burada yazmazdım.
Bu siteye reklam verirdim! Bu işlerin kanunu budur diye biliyorum.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 581Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Istanbul, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →


sayin terzioglu, bende zaten arkadasin yazdiklarini ciddiye almadigim icin yorum getirmedim, cunku dusunce ve anlatim seviyesini zaten ortaya koydu arkadasimiz. Ben hazir kurulu bir sistemden bahsettim, ve bunu ciddi bir kisi ile gorustuk, sartlarimiz uymadigi icin sanirim, anlasamadik. Amaci degisik olan birisi dediginiz gibi bunu burada yapmazdi. manevi desteginiz icin tesekkur ederim.
saygilarimla.
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet