Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
merhaba arkadaşlar; Uzun zamandır düşündüğümüz bir projeyi sizinle paylaşmak ve konu ile ilgili olarak düşünce ve önerilerinizi rica ediyorum. Bu aralar yoğunlaştığım bir proje var biz iki ortak Temizlik Hizmetleri ve Peyzaj Mimarlığı şirketi kurmak istiyoruz. Ortağım uzman bir peyzaj mimarıdır, marmara, ege, akdeniz bölgelerinde bu hizmeti vermek istiyoruz. Temizlik hizmet alanlanlarımız ise avm, ofis, ev, dış cephe, inşaat, ve fabrikalara endüstriyel temizlik hizmetleri vermek istiyoruz şuanda yaptığımız pazar araştırmaları sonucu olumlu gelişmeler kaydettik. Bildigimiz gibi temizlik hayatımız her kösesinde bulunmakta ve sürekliliği sağlanabilecek bir iş güzel sonuçlar umut ediyoruz. Peyzaj mimarlığı olarak ise villa, site, otel, vs. gibi yerlere hizmet vermeyi düşünmekteyiz pazar araştırmasında güzel sonuçlara ulaştık fakat bu iş biraz sermaye ile dahada geliştirilebilir. Bu projede ne gibi yollar izlenmeli ve nelere dikkat edilmelidir, tecrübe ve düşünceleriniz bizim için önemlidir. Teşekkürler, saygılar.
benim arkamda devlet adamı yok ben hem rusyada hem turkıyede ıs yapıyorum 4734 sayılı kanun ve 4735 sayılı kanun lar yuklenıcı fırmaları artık guvence altına aldı turkıye muz cumhurıyetı degıl turkıye artık degışmıs ıhalelerı seffaf sıkayet mekanızması ısleyen polısı calısan bır devlet , sen anlasılan bu ısten anlamıyorsun lutfen anlamadıgın ıs hakkında yazma canım kardesım önemli olan şartların oluşsun firma alt yapın olsun mevzuat bilgin olsun en onemlisi kalemin güçlü olsun yeter bundan 10 sen eonceydı 2886 sayılı kamu alımları kanununda vardı kavonozda ıhale yapılıyordu sımdı kavonoz devrı bıttı artık seffaf ıhaleler var her sey bır dılekceye bakıyor neyse sana ne kadar anlatsam anladııgn kadarı ıle anlarsın onun ıcın eger cıdı cıdı bu ısler ugrasacak varsakı bu ıs sektordur devlet ıhalelelerıne gıren fırmalar artık sektor olusturdu konuya ılıskın daha detaylı bılgı verebılırım skeype adresim sf_temizlik www.okyanuskurumsal.com / www.okeanrus.ru
Referans bağlamı2 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Sf_temizlik merhaba; Oncelikle yorumunu icin tesekkur ederim, biz turkiyemizin suan ki sartlarindan gayet memnunuz cok sukur. Sektor olarak yeterli tecrubeye sahip degiliz nitekim kendimize olan inancimiz background grafigimiz oldukca iyidir. Devlet ihaleleri suanda buyuk firmalarin elinde sebep zamanla olusan bir bilgi sahibi olmalaridir. Mevzuat konularida cozumlenir cok yakinda sizlere basarilariniz devami dilerim. Bizler gibi dusunen kisilerinde kucuk bir onerim asilmayacak engel, varilmayacak nokta olmadigini belirtmek isterim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Tesekkurler.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz