Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

24/12/2015 : 09:35:21
Balıkesir de yapılacak işleri iyice düşündüm,taşındım ve sonunda mangalbaşı açma fikri aklıma geldi.İstanbul'da masa olarak hazırlanan mangal yapan bir firma ile görüştüm.4 kişilik bir mangal masa ve davlumbazı 2000 tl ye yaptıklarını 6 -8-12 kişilik çeşitlerinin de olduğu bilgisine ulaştım.(havalandırma-baca sistemi ayrıca yaptırılacak.)Mangalbaşı işini yapan veya yapmayı düşünenlerle görüşmek tanışmak ve istişare yapmak istiyorum.

Son 2 yorum (en yenisi önce)

28/12/2015 : 10:19:26
Cuma günü merkezde bir yer buldum 190 metrekare.Aradım ne kadar kirası diye.8000 tl+stopaj

Emlakçıya bir düşüneyim kirayı dedim.ertesi gün verdiler dükkanı.Nasip tabi de bu işe uygun dükkan bulmak da zor.Dükkan kiraları da herkesin harcı değil.
27/12/2015 : 05:56:21
Aynı işi bende düşündüm ama benim bölgemde bazı kişiler benden önce davrandılar. Etrafında buna benzer bir hizmet veren bir restaurant yoksa eğer bu iş tutar diye düşünüyorum :)