Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

01/06/2009 : 20:45:36
Bu konuda bilgisi olanlara soruyorum ...

Ben Ankara'da fast-food tarzı bir dükkan açmak istiyorum, ama kucuk değil ABA, HOSTA gibi büyük bi dukkan. Dükkanınself servis olmasını planlıyorum. Ve dediğim gibi ABA'daki gibi kasadan fiş alınarak sonra gidip ne alınacaksa o fiş ile alınacak bir yer ...

Onların altyapısını nasıl tedarik edebilirim? Mesela kasada dokunmatik ekrandan siparişi hemen tıklayıp fişi veren bi sistem döner makinası vb. bunları bulabilecegim, tedarik edebileceğim yerler hakkında onerisi olan varsa bilgi rica ediyorum.

DİKKAT! Franchise istemiyorum kendim acmayı dusunuyorum ...

Son 4 yorum (en yenisi önce)

03/06/2009 : 17:53:48
saolun yorumlar için gercekten baya bilgi içerior ve tam istediğim gibi
02/06/2009 : 10:44:29
öncelikle projende başarılar
kızılay bahçeli gibi yerlerde yer bulman sıkıntı olabilir bulsan bile 20binytlden aşa işlek biyer bulamassın sıhıyede bak derim orda biraz daha ucuz kiralar ucuzdan verirsen orda tutulur maltepede öle biyer var çok güzel işliyo ulusta biliyorum öle biyer 38binytl kira ödüyolar 3 katlı gittiğimizde bazen ayakta kalıyoruz sen düşün işlekliğini
o yüzden sana keçiöreni öneririm çok kalabalık ankaranın en büyük ilçesi keçiörende bu işi yapan doy doy var gayette güzel işliyo 2-3 katlı biyer bulursan çok güzel iş yaparsın keçiören gazino-etlik-mecidiye taraflarına bak derim 13-14 bine öle biyer ayarlarsın kolay gelsin
02/06/2009 : 03:20:33
Değerli kardeşim,imkanların ne ölçüde bilmiyorum ama,genel olarak sana elimden geldiğince bilgi vermeye çalışim.Eğer dediğin gibi bir yer açmayı düşünüyorsan,sana endüstriyel mutfak ekipmanları lazım.Bunlar hem senin ihtiyaçlarını karşılar,hemde bakımı kolaydır.Eğer tost makinası,fritöz,yengen tezgahı,vs sıfır ürün fiyatları pahalı gelirse sırf bu tür ürünleri satan evkur benzeri yerlerden temiz yüzde 50 gibi ucuz fiyatlara bunları temin edebilirsin.Ayrıca ekrandan siparişleri takip ettiğin sistem gayet basittir.Dokunmatik ekran bir lcd,bildiğimiz klasik bir bilgisayar,ve ya özel para ile alabileceğin program,yada bir internet sitesinden bedava indirebileceğin programlarda mevcutur.Yalnız bu alanda ürün yelpazesi çok geniştir,pizza fırınından,mikro dalgaya,salata barından,kumpir tezgahına kadar bir sürü şey,bide buna küçük alet ve edavatı ekle,,ayrıca toptan paket malzemeleri ,sigara yasağını dikkate alarak az da olsa bir bahçe,ayrıca standartlara uygun,baca sistemleri,personel için tek tip kıyafet,anlıyacağın böyle 2 satır yazı ile olacak işler değildir.Çok ayrıntının ,emeğin, görselin, altyapının bir araya geldiği,ama başarılı bir organizasyonla kısa zamanda çarkların döndüğü zevkli bir iştir.Bu iş tam bir işletmecilik ister,daha ayrıntılı bilgi alış verişinde bulunmak istersen met.tin@hotmail.com dan bana ulaşabilirsin.
02/06/2009 : 03:01:45
Merhaba büyük düşünen öğrenci arkadaşım. Aba veya Hosta gibi fast food restoran açmak büyük bir sermaye ister. Ankarada kiralar ne izmire nede istanbula benzer böyle bir yerin aylık kirası 30 bin tl dir. Boş bir yer bulmak çok daha zordur. Kızılayda DİET fast food restoranının olduğu yer kıralık istersen oraya bir bakabilirsin.
Kurmak istediğin sistemi http://www.pozitifpos.com/ dan tedarik edebilirsin. kaliteli mutfak ekipmanları istersen inoksan tercih edebilirsin.