Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

29/06/2017 : 01:44:13
Arkadaslar merhaba.Nane ve sumak üretimi yapmayi düşünuyorum.Gaziantep nane ve sumak tarimi bakimindan iyi bir potansiyele sahip.Hammadde ucuz üretim metodlari kolay,makina sayisi az.Gida mühendisiyim.Üretim ve kalite anlaminda işe hakimim.Kosgeb kadin girismici destegiyle makinalarimi alabiliyorum.İşin bu kismina kadar hersey güzel.Satis ve pazarlama anlaminda ne bir tecrübem,ne de bilgim var.İc ve dis piyasada ürünümü pazarlamak istesem nereden başlamam gerekir,bu sürecte nasil bir yol izlemeliyim?Bu konuda bilgisi olan bana yardim edebilecek arkadaslarin önerilerini bekliyorum.
İyi günler

Son 7 yorum (en yenisi önce)

13/07/2017 : 11:25:14
Sektör güzel bu işi instagramdan yapan arkadaşlarım bile var..Biraz cesaret!
12/07/2017 : 12:25:11
arpap@otenet.gr
Yunanistanda bir firmanin mail adresi .baharat ithal etmek istedigini bildirmis tesadufen gordum.faydasi olur umarim.
07/07/2017 : 13:18:48
Cok tesekkur ederim öneri ve güzel dilekleriniz icin.
01/07/2017 : 22:21:32
başarılar diliyorum seda hanım mantıklı geldi. Atılın bence başarılı olacağınıza inanıyorum.
30/06/2017 : 18:49:47
Başarılar dilerim. Ürününüzü farklılaştırmanız, eğer mümkünse organik sertifikalı yapmanız sizi bir adım öne çıkaracaktır.
30/06/2017 : 18:02:38
Yurt içi düşünüyorsanız bir şey diyemem ama yurtdışı satış planlarınız varsa bu konu ile ilgili bir yazı okumuştum. Dünyada baharat ticareti takım halinde yapılıyormuş genelde. Yani nane-kekik-pulbiber-k.biber. yenidünya vs vs hepsi bir arada bu nedenle bilhassa kekik ve defne de dünya üretiminde zirvede olsak dahi söz sahibi olamıyoruz. Bu işi hintliler sürüklüyor.

Ama yurt içi bana yeter diyorsanız neden olmasın. Araştırmalar yaparak Kendinize bir fizibilite raporu hazırlayın bu alanı yatırım yapılabilir buluyorsanız deneyin elbette.
29/06/2017 : 19:43:32
Nane ve sumak cok satilan bir urun mu ayrica bu zamana kadar butun musteriler tutulmustur.
Ama ben sizin yerinize olsam antepte paketleme uzerine tesis kurar butun baharatlari paketler bu sekilde piyasaya girerdim. Yada antep fistigi antep Ararsaniz konusabiliriz.
0 553 963 43 35