Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

10/08/2014 : 00:22:35
Afrika veya Arap yarımadasında yaşayan arkadaşlara sormak isterim ;
Marketler kullanılan soğutucu dolapların (sütlük veya kahvaltılık vs.) genelde önlerinde cam kapıları yoktur ve enerji sarfiyatı fazla olur. Türkiyede bu dolapların önlerine ölçü alınarak özel raylı veya çarpma cam kapı çerçeve sistemleri yapılıyor ve avrupa ülekelerine ihracatı oldukça iyi gidiyor. Ancak güney ülkelerine henüz ulaşamadılar bende oralarda yaşayan arkadaşlara sormak isterim yaşadığınız ülkede bu tür marketlerde sizce eksik veya talep varmıdır.? Tavsiye edeceğiniz ülkeye gidip orada bunun pazarlaması yapsam ne kadarlık potansiyel vardır. Bu ürün kullanıcıya % 50 ye varan elektrik tasarrufu sağlıyor vede ürünlerin daha hijyen kalmasını sağlıyor.Yani doğru anlatılırsa market sahiplerine çok ilgi görür diye düşünüyorum, 3-5 ayda verdiği parayı geri kazanıyor ve gerisi kar olarak cebine kalıyor. Oldukça önemli görüyorum bu ürünü. Değerli görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar,
Yener

Son 3 yorum (en yenisi önce)

11/08/2014 : 15:16:40
Avrupada bazı ülkelerde yasal zorunluluk getirildi dolapların önüne cam kapak yapmak %50 enerji tasarrufu sağlar üstelik şimdiki cam kapaklar oldukça pratik ve görünümü engellemeyen ürünler olduğundan çok tercih edilir olmaya başlanmıştır. Özellikle arap dünyasında pazarlama ve satış yapmak istiyorum o bölgede yaşayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
10/08/2014 : 16:27:36
Esas amac, o reyonlarin kapaksiz, acik olmasi degil mi? Sogutma sistemi de acik kullanilacak sekilde tasarlanmis...
Kullanim kolayligi acisindan,
Ayrica bircogunun kendi kapaklari var diye biliyorum, marketin kapali oldugu zamanlarda kapatilabiliyor,
10/08/2014 : 16:17:06
Sa. Değerli arkadaşım. Türkiyenin en büyük soğutma firması imamoğlu soğutmada çalışmaktayım. Bu dediğin ülkelerin hepsine bu kapı ve sütlüklerden gönderiyoruz. Pazarlama konusunda iyiysen bizim firmanın ürünlerini pazarlayabilirsin.