Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

19/03/2017 : 05:26:46
Arkadaşlar İstanbulda Kısa zaman sonra Dönerci Açıcam Fakat Ekmek arası Dönerde Paket servisi yaptırmayı düşünmüyorum yada hiç ekmek arası satmayı düşünmüyorum ekmek arasında hatay usulü kadar kar yok diye düşünüyorum. sadece hatay usulü döner satmayı planlıyorum İstanbul 'da yaşayanlar Sizce nasıl karar vermeliyim Vede fiyatlandırma nasıl olucak Arkadaşlar Fiyat ne kadar uygun olmalıdır.

Son 4 yorum (en yenisi önce)

21/03/2017 : 21:16:47
Hatay usulü istanbulda her bölgede gitmez burada genelde ekmek arası talep görüyor bilhassa işyerlerinde çalışan kesim ekmek arası ve pideye rağbet göstermekte.
21/03/2017 : 00:07:09
Bence hatay usulu yapsan bile alternatif olarak ekmek arası ve pidede bulundurman daha avantajlı olur. Dönerin yanına ek olarak patatesli içicekli menüler yapman cironu arttıracaktır. Fiyatlandırma olarak yer bölge olarak değişiklik gösterebilir bu işi yapan yerlerde ki fiyat talep oranına bakarak daha iyi bir sonuca varırsın.
20/03/2017 : 14:37:11
müşebbek tatlısını istanbulda yapıp satsan daha mantıklı gibi geldi bana
20/03/2017 : 11:19:07
Antalya'da yaşıyorum ancak buradaki hatay usulü döner yapanlar full çekiyor :))