Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

14/04/2014 : 17:30:36
Merhaba Arkadaşlar

Firmamda Plastik Enjeksiyon ve Kalıp Bölümü vede talaşlı imalat yapılmaktadır.Bunlardan faydalanarak yapılabilecek bir imalat aramaktayım.Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Son 10 yorum (en yenisi önce)

11/05/2014 : 15:22:15
Sayın bey efendi, otomotiv sektöründe ar-ge projesi ve prototipi tamamlanmış,oldukça rantabıl,patentli bir projenin üretimi için iş birliğine ihtiyacım var. Saygılar.
15/04/2014 : 15:30:03
Başka fikri olan arkadaşlar varmı?
15/04/2014 : 15:17:29
Biz ayda ortalama 6000 civari mekanizma ve diger parcalari kullaniyoruz
15/04/2014 : 13:19:57
Sanırım sizde kullanıyorsunuz.
15/04/2014 : 13:10:04
Pazarlama konusunda emin olub sIkinti yasamazsiniz kalitrli uretim ile stor perde imalathaneleri ile gorusebilirsiniz
15/04/2014 : 12:58:44
Üretme kısmında sorun yok pazarlama ve satış kısmında eksiklik var.Bahsi geçen ürünler tarafımızca üretilebilir.Lakin pazarlama kısmı sıkıntı.
15/04/2014 : 12:57:04
Daha onceki yazimdada belirttigim gibi stor zebra mekanizma ve oarcakari kazancli bir is arastirmanjzi tavsiye edrrim
15/04/2014 : 12:48:53
bursa bölgesinde ciddi anlamda plastik kasa eksikliği var özelliklede şeftali kasası bunu değerlendirebilirsiz
15/04/2014 : 11:36:22
Yorum için teşekkürler.Evet web siteleri bana ait ve gerçekten ciddi yatırımımız var.Bu doğrultuda fasondan ziyade mevcut makina parkurumla bir üretim yapmak istiyorum.Bana tavsiyeleri olan veya şunu üretirseniz biz satarız diyen arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
15/04/2014 : 11:06:45
sn carabasan.web siteniiz size ait ise oarda ciddi bir makina parkuru ve imalat deneyimleri mevcut.koniks üyesi sn storperdemodeli ile olan bir yazışmamda, yeni imalat fikri açısından perde mekanizmaları hakkındaki aşağıdaki yorumumu dikkatinize sunarım.saygılar.ilginizi çekmiyorsa başka fikirlerimi de paylaşabilirim.


""sn storperdemodeli.aydınlatıcı bilgi için teşekkürler.konuyu biraz daha araştırılmaya değer gördüm .en büyük sorun ithal ediyorlar anladığım kadarıyla.tabi ki çinden dir..eğer öyleyse bu çin malları milyonlarca üretildiğinden ithalat fiyatları inanılmaz ucuz olabilir.orada kalıp yaptırmakta sorun değildir.malesef türkiyede çok pahalı bu iş.kimse bir şey yapmaya cesaret edemiyor.sn çakal tm nin sorusu aslında mantıklı.kalıpçılar bence yüksek fiyatlar istediğinden girişimcilerin önü kapalı.mesela aklınızda bir fikir var kalıpçıya gidiyorsun 20bin vs rakamlar var.işin diyelim tutmadı battı bir sürü para.ucuz yapsalar sürümden kazansalar diye düşünüyorum.ama piyasa koşullarının oluşumu ekonomisi gibi konular derin mevzular olduğundan hayali proje üretmek istemiyorum.gerçek neyse odur.bu paraya koskoca otomobil üretilirken ....neyse..eğer çinden ithalat değilse bu mamülleri plastik kalıpçı ve enjeksiyon işinden ciddi anlayan bir arkadaş inceleyip yaklaşık bir maliyet öngörüp fikirlerini paylaşabilir.türkiye maliyetleri ile çin ithalat fiyatları arasındaki artı yada eksi farka göre fizibilite yapılması lazım.konu hakkındaki değerli yorumlarınızı beklerim.saygılar""