Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

03/01/2014 : 18:41:07
ARKADAŞLAR ASKERDEN GELELİ 4 GÜN OLDU KOSGEB DESTEKLİ HALI YIKAMA FABRİKASI AÇMAK İSTİYORUM SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM BU KONUYLA İLGİLİ YAZILAR OKUDUM SİTEDE AMA TATMİN OLMADIM AÇIKCASI İŞİN GETİRİSİ NASIL BEN ERZURUMLUYUM ERZURUMDA YAŞIYORUM ÖNCEDEN BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIM BİR KONU HALI YIKAMA FABRİKASI BANA DETAYLARI İŞİN İNCELİKLERİ VE İŞİN REKLAM KISMINDAN BİRAZ BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Son 6 yorum (en yenisi önce)

02/02/2019 : 16:01:01
Kosgeb veya teknokente başvuru yaparak işinizi görebilirsiniz.
12/11/2014 : 12:16:54
Kosgeb desteği ile Türkiye genelinde 200'ü aşkın kurmuş olduğumuz halı yıkama fabrikası mevcuttur. detaylı bilgi almak isterseniz
0530 975 49 20 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz
06/01/2014 : 00:29:04
Arkadaşlar ben de mardin de açmak istiyorum ama bu işle ilgili hiçbir bilgim yok.Eğitim almak gerekiyor mu.Maliyeti ne kadar olur?
05/01/2014 : 02:53:55
Dadaş merhaba. Ben de erzurumluyum 20 sene erzurumda yaşadım 4 ay önce okul için ayrıldım tatillerde gidebiliyorum sadece. Erzurumda yaşamış biri olarak şehri az çok tanıyorum. Sana bir örnek vereyim, birkaç sene önce yenişehirde biri internet cafesini kapatıp yerine halı yıkamacı açtı ve gördüğüm kadarıyla başarılı da oldu. Bence açtığın lokasyon önemli. Dükkanı eğer gücün yetiyorsa terminal caddesi gibi bir semtte aç. Kimsenin halı yıkama şansı yok dışarıda, şansı olsa bile zengin bir semt, kimse uğraşmaz ve bildiğim kadarıyla oralarda halı yıkamacı yok. Bir de apartmanların içine el ilanı falan bırak, etkisi oluyor. Son olarak da işini düzgün yaparsan devamlı müiteriler elde edebilirsin. Kolay gelsin.
05/01/2014 : 00:56:30
merhabalar öncelikle hemşehriyiz onu bildireyim. istanbulda piyasanın en düzey makinelerinden birini yapan samimi olduğum bir firma var.dilersen görüşme sağlayabilirim. direk olarak üretimini kendi yapıyor ve piyasada isim yapmış markalardan daha uygun fiyatlara satış yapıyor. bu nasıl oluyor dersen markalaşmaya çalışıyor. numaranı özelden gönderirsen ararım detaylı bilgi veririm
04/01/2014 : 00:06:28
yardımcı olacak kimse yokmu ???