Küçük esnaf malını satacak yer tam olarak bulamıyor ve açılamıyor avmlerdeki mağazaların kira bedebli cok yüksek. Satın alma yapmadan sadece avmde yer kirala****. Kalite mallar secerek kücük esnaftan konsinye mal alınarak komisyonla mal satmak satılamayanı iade ederek yeni bir konsept oluşturma fikri nasıl bir fikir?
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 3 yorum (en yenisi önce)
18/03/2012 : 12:35:31
Kırtasiye urunlerımızle destek verırız ozellıkle cocuk gıyım magzalarına avm ıcı konsıye urun bırakabılırız ya da kar paylasımlı calısa bılırız
18/03/2012 : 12:03:46
Kendimizde imalat yapıyoruz. Bu sıkıntıları gordugum için bu sekilde bir fikrim olustu ama bizde çeşit yok . Kaliteli urunleri olan arkadaslardan sergilemek istedikleri mallarla ilgili ozellikle bayan, cocuk giyim ve aksesuar üzerine fotograflar ve fiyatlarını bana yollarlarsa bir portfoy olusturarak concept cıkartmaya calısacagım.
e-mail kullanabilirler. hasmet.deniz@yahoo.com
tesekkur ederim
e-mail kullanabilirler. hasmet.deniz@yahoo.com
tesekkur ederim
18/03/2012 : 09:03:51
Bence güzel bir fikir. Ama zerzevatcı tezgahına döndürmeden. Yani tezgahın sıradan mallarla da olsa bir kalitesi olmalı. Hatta bir ürün çok sıradan olduğu halde böyle bir tezgahta kampanyada veya sıradışı bile görünebilir.
Hani mesela bir kavanoz bal. Rafta diğer ballarda beraber değilde sizin standda tek olunca makbul kıymetli bala dönüşebilir bir anda.
Hani mesela bir kavanoz bal. Rafta diğer ballarda beraber değilde sizin standda tek olunca makbul kıymetli bala dönüşebilir bir anda.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz