spot gıda işi hakında bilgi almayı istyorum kaç parayla yapılır malları nereden temin edebilirim ucuz mal bulabilrmiyim bakkal marketlere satabilirmiyim şimdiden teşekür ederim
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 4 yorum (en yenisi önce)
01/02/2010 : 18:27:26
merhabalar ben de adana da aynı tarz iş düşünüyorum yazı tarihiniz biraz eski ama yeni okudum başarabildiniz mi fikirlerinizi hayata geçirebildiniz mi merak ettim ayrıca bana da fikir verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim bende peşin parayla mal alıp satmak istiyorum teşekkürler
06/09/2009 : 14:08:10
para kimse de yok diyorlar ama herkes bu tür işler yapmak istiyor,ben dahil.benim yapmak istememin ndeni para mı risksiz bir işe bağlamak ve kendi mücadelemle bunu pazarlayabilmek.
aslında büyük marketler de bir nevi bunu yapıyor,çok mal çekiyorlar ve ucuza alıyorlar,bu şekilde işi ***ürüyorlar.
arakadaşlar bilgisi olan lütfen bu konudaki fikirlerini yazsın.spottan ne alınıp,perakende olarak pazarlanır bilgisi olan var mı?
aslında büyük marketler de bir nevi bunu yapıyor,çok mal çekiyorlar ve ucuza alıyorlar,bu şekilde işi ***ürüyorlar.
arakadaşlar bilgisi olan lütfen bu konudaki fikirlerini yazsın.spottan ne alınıp,perakende olarak pazarlanır bilgisi olan var mı?
06/09/2009 : 12:30:26
en az 60-70 milyar nakitiniz olmalı...10-15 ede yapılır ama seçim sizin tabi...nerde ucuz mal var hemen oraya adeta çökmelisiniz.çevreniz çok geniş olmalı...cep telefonunuz sizin dükkanınızdır.bu işlerde iş telefonla biter...kola-rakı-bira en çok gden spot mallardır...spot işinde mal temini olmaz..ya gder bölge distirbitörlüklerinden nakit parayla ucuza mal çekersiniz...yada batmış veya dükkanını kapatmış bi esnaftan peşin para ile mallarını alırsınız...spotta vade olmaz..konsinyü olmaz..doldurt boşalt olmaz...piyasa tabiri ile keş çaılışılır...en azındn böle yapan ekmek yer...yne arkadaşlarıma sorar buraya bişeyler yazarım.benim bildiklerim kabaca böyle...ama şu sıra bu işi yapanlar çoğaldı..3-5 sene öncesinde daha güzel iş oluodu.
05/09/2009 : 12:19:05
bnde bu iş üzerinde yogunlaşmak istiyorum bursa bölgesinde bilgi birikimi olan abiler yardımcı olursa sevinirim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz