Sermayem var gıda sektörüne girişmek istiyorum. Aklımda Finlandiya mevcut ufak çaplı bir yemek mekanı açma düşüncem var . Tahmini olarak ne kadar sermaye gereklidir , işletmeye yardım için orada yaşayan bir Türk arkadaşta arıyorum işte tecrübem yok dediğim gibi yeterli olarak düşündüğüm sermayem mevcut yinede bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 7 yorum (en yenisi önce)
22/10/2017 : 00:22:17
bende ukraynada fast food ve cafe açma konusunda araştırma yapıyorum .yardımcı olabılırsenız cok sevınırım
19/10/2017 : 01:50:43
Ukrayna'da fast food (Burger,Döner vb.) tarzında yemek noktası ve ya noktaları açmayı düşünürseniz size yardımcı olabilirim.
18/10/2017 : 17:04:34
abıcım fırsatın varsa su ukrayna da kıev de donerı adam akıllı yaparsan paraya pata demezsın. yağı desen yağ degil sosu desen sos değil bıktık arap donerlerınden.
18/10/2017 : 14:56:09
Yurt dısında europa bolgesıne sirketi kurulabilir oturma calısma izinlerin hepsi alınabilir ciddi dusunen firma kişi olabilir yada Turkey şirketin subesini acabilir yardımcı olmak isteriz
Turkdevbir@hotmail.com
Turkdevbir@hotmail.com
03/10/2017 : 18:57:40
Nasıl iletişime geçebiliriz ? iletişim adreslerini bulamadım.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - turk5 Finlandiyadaki türk firmlarindan bilgi alinabilir: https://www.turk5.com/finlandiyadaki-turk-firmalari/ |
03/10/2017 : 05:55:15
Estağfurullah Finlandiyada yaşayan bir Türk arkadaştan bilgi aldım geçenlerde sağolsun yazdı detaylı bir şekilde . Fince bilmeden açmak dükkanı açmadan batırmak olur oradan bir türkle işletme birliğine girsek diye düşünmedim değil fakat riskliymiş şuan ortak olsan 1-1,5 yıl gibi bir sürede ancak gelebilirmişiz buda herhalde işletmeyi 2 kişi yönettiğinden 2 kişilik bir vergi ödenecek biz fin'e gidene kadar tabi gittikten sonrada devam eder bu durum yani ağır bir vergiye tabii olacak ortağımız batma ihtimali varmış. Ee peki ne yapacağız bana şuan mantıklı gelen düşünce sanırım yatırımın bi kısmını gidip fin'ce öğrenmeye yatırmak gerek gibi dil öğrendikten sonrada iş yeri açılabilir hem yol yordam öğrenilir fikirler gelişir vs. yinede finlandiyada yaşayan arkadaşlar bilgi konusunda yardım ederlerse iyi olur .
02/10/2017 : 23:00:42
Espri yapıyor gibi görüneceğim, bunun için de özür dilerim ama. daha bugün bir arkadaşımla İskandinavya'da boza salep satan bir dükkan açsak çok iş yaparız gibi bir laf etmiştik. Hazır sizin sorunuz da sorulmuşken acaba hakkaten bu fikrin bir oluru var mıdır ki? bölgeyi bilen arkadaşlardan öğrensek...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz