Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

04/08/2007 : 11:57:03
İnsanın başına umulmadık olaylar,istenmeyen haller gelebilir.Kimine göre herşey bitmiştir artık.Bundan sonra hiçbir iş yapamaz halde hisseder kendini.Varını yoğunu işine yatırmıştır ama olmamıştır,yapamamıştır.
Dünyanın sonu mu geldi???
Hayat devam etmiyor mu?
Sağlığın yerinde değil mi?
Niye oflayıp pufluyorsun ki.
Kim tepeden başarılı olarak inmiş.Kim hiçbir zorluk çekmeden başarılı olmuş,Kim hiç iflas etmeden veya gerilemeden başarılı olmuş.?????????????
Büyük bir iş adamı anlatıyor!!!!!!!!
Bizim ilk yorgan dükkanımız vardı.Birgün o yandı,kül oldu.Ben gectim kenarıya ağlamaya başladım.Babam geldi ve ne ağlıyorsun be dedi.Git tugla,kum,malzeme al tekrar başla.Ağlamakla biryere varamazsın.Yeniden başla demiş babası ve koskaça bir imparatorluğun temeli atılmış oracıkta.Sabancı holding.
Allah o kadar büyük ki.Bir kapıyı kapatır,binler kapıyı acar.Dürüstlükten asla vazgecmeden yola devam edin.Ve asla pes etmeyin.Belki onlarca kez düşeceksiniz ama tekrar kalkın koşmaya devam edin.

Son 1 yorum (en yenisi önce)

13/08/2007 : 19:18:32
Hayatın mücadeleyle dolu bir süreç olduğunu kavramış olan kişi için hiç bir şeyin sonu yoktur.Pes etmek acizliğin simgesi olmuştur her zaman.
Yanlız bu mücadelede kademe kademe ilerleme hususu hayli bir dikkat gerektirir.Şairin deyimiyle adım adım çıkacaksın bu merdivenleri.Yoksa düşme riskin artmaktadır hatta kaçınılmazdır.
Allah insana can-beden sağlığı versin.Gerisi az yada çok bir şekilde herkes nasibini yer,yeterki pes yerine nasibimizi arayalım.