Arkadaslar ticarete atılmak istiyorum al sat daha doğrusu ama fikirleriniz neler ama küçük şeyler ayakkabı giysi bilgisayar ve buna benzer şeyler ve bunları nereden temin etcem ?
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 5 yorum (en yenisi önce)
08/06/2019 : 03:16:29
Be kadarlık bir yatırımdan bahsediyoruz ve ayakkabı çanta önerebilirim 0542 734 32 34 whatsap tan ulaşabilirsiniz
09/02/2019 : 14:56:44
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Forum: https://www.turk5.com/forum/
08/02/2019 : 21:20:46
Uygun fiyata çocuk takımı, çocuk swit, büyük swit kompak kumaş penye ciddi alıcılar 05392789864 numaradan ulaşabilir. Fason üretim yapılır.
12/09/2016 : 00:59:31
Peki ne satacaksin nerden bulacaksın
11/09/2016 : 19:33:13
Sende benim gibi e ticaret yazılımı alman lazım. Ve benim gibi xml veren firmalar arayıp bulman lazım. Bende asgari ücretli işçiyim. Bugün yazılım sabit ip ssl güvenliği ve xml entegrasyonu herşey dahil yazılım aldım. Bugün dahil 1-2 güne kadar açılacak. Sırada ticari ünvan oluşturmak var. Benim bilader de e ticaretle uğraşıyor onun ticari ünvanı var bende kendi adıma işletme kuracağıma web sayfamı onun işletmesi altında birleştirebilirim. Ve e ticaret sitemin tanıtımı için e gazete yazılımı da aldım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz