Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaslar ticarete atılmak istiyorum al sat daha doğrusu ama fikirleriniz neler ama küçük şeyler ayakkabı giysi bilgisayar ve buna benzer şeyler ve bunları nereden temin etcem ?
Sende benim gibi e ticaret yazılımı alman lazım. Ve benim gibi xml veren firmalar arayıp bulman lazım. Bende asgari ücretli işçiyim. Bugün yazılım sabit ip ssl güvenliği ve xml entegrasyonu herşey dahil yazılım aldım. Bugün dahil 1-2 güne kadar açılacak. Sırada ticari ünvan oluşturmak var. Benim bilader de e ticaretle uğraşıyor onun ticari ünvanı var bende kendi adıma işletme kuracağıma web sayfamı onun işletmesi altında birleştirebilirim. Ve e ticaret sitemin tanıtımı için e gazete yazılımı da aldım.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz