Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Ticaret Yapmak İstiyorum

Başlatanmstafa97YayınlandıYorum6

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı9 katkı
Profil alanıÖğrenci
Profil konumuAnkara, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaslar ticarete atılmak istiyorum al sat daha doğrusu ama fikirleriniz neler ama küçük şeyler ayakkabı giysi bilgisayar ve buna benzer şeyler ve bunları nereden temin etcem ?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 17Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Sende benim gibi e ticaret yazılımı alman lazım. Ve benim gibi xml veren firmalar arayıp bulman lazım. Bende asgari ücretli işçiyim. Bugün yazılım sabit ip ssl güvenliği ve xml entegrasyonu herşey dahil yazılım aldım. Bugün dahil 1-2 güne kadar açılacak. Sırada ticari ünvan oluşturmak var. Benim bilader de e ticaretle uğraşıyor onun ticari ünvanı var bende kendi adıma işletme kuracağıma web sayfamı onun işletmesi altında birleştirebilirim. Ve e ticaret sitemin tanıtımı için e gazete yazılımı da aldım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 9Profil alanı ÖğrenciProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Peki ne satacaksin nerden bulacaksın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 21Profil alanı TekstilProfil konumu Gaziantep, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Uygun fiyata çocuk takımı, çocuk swit, büyük swit kompak kumaş penye ciddi alıcılar 05392789864 numaradan ulaşabilir. Fason üretim yapılır.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 131Profil konumu Köln, ALMANYA

Profil bağlamını gör →
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Forum: https://www.turk5.com/forum/
Referans bağlamı1 dış bağlantı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Dış web 1 bağlantı
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform. https://www.turk5.com/forum/

Yerleşim ALMANYA / Köln
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 112Profil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Be kadarlık bir yatırımdan bahsediyoruz ve ayakkabı çanta önerebilirim 0542 734 32 34 whatsap tan ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet