Yazar Toplam 997 yazı |
|
M. Orhun Eskici Yazar Toplam 175 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ekonomist |
Ismail KIRTILLI Yazar Toplam 997 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | E ticaret kurmak isteyenlere . . . . . Bir okuyun bakalım . tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
perkusyon Üye Toplam 203 yazı | Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Serbest meslek |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Sayın arkadaşlar , bu yazılarınızdan e - ticaretin çok da kolay olmadığını anladım . Konunun, kendine has teknik bilgileri, olduğunu ve bunları bilmek gerek. Ama yetmez. Ayrıca tüketicinin işini kolaylaştıran projeler olması gerekiyor . Bunu da anladım . Ama bu projelere örnek vermek gerekirse , nasıl örnekler verebiliriz. kendi eylemlerinden örnekleme yapınca , ben bu kolaylaştırmadan çok , yeni bir tarz olarak algıladığımdan yaptığımı zannediyorum . Pizza siparişi veya lahmacun siparişi verdim . Ama kuru fasulye veya işkembe çorbası siparişi düşünmedim bile . Ama bunun niyelerini analiz edemiyorum . ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
erokas Üye Toplam 515 yazı | 24/05/2010 : 12:17:06 ![]() Bence netten kurufasülye ve işkembe çorbası siparişi de verilebilir. Ancak netten verdiğiniz siparişe karşılık gelen kurufasülye buna değermi? Yani dillerden dillere dolaşan bir lezzet düşünün. Feci bir popularitesi olan bir kurufasülye çeşidi olsun. Farklılıkları olsun. Evde yapılan kurufasulyeden, köşe başındaki lokantada kinden farklı olsun. İnternet sitesi profesyonel yapılmış olsun. Güven versin ve yakışsın. Siteden yapılan satış ve verilen sipariş karşılığında bir hizmet yönetimi start alsın ve kurufasülye satıcısı size hizmete başlasın ve memnun etsin( mesela netten siparişin ardından telefonla siparişi doğrulasın, nazik konuşsun, size değer verildiğini belli etsin) Siarişiniz zamanında gelsin ve hijyenik bir kurye ile gelsin. Marka olmaya önem veren bir kuruluşun oluşturduğu e-ticaret sitesinden tabiki kurufasülye siparişi de verilir. yada LCD televizyon da alınır. Yeterki profesyonellik, hizmet, güven ve müşteriye değer vermeyi becerebilsin site sahibi. Öyle bedava scriptlerle kurulan e-ticaret sitesiyle, ucuz olsun diye www. canım nolcek bilen bi arkadaşa yaptırdık üç beş parasını da verdik lerle e-ticaret yapılmaz. Hele hele siteyi kurduk artık tamam gelsin paralar deyip yan gel yat ' la hiç olmaz. Değilmi ya. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Reklam |
huyhuyhuy Üye Toplam 2981 yazı | Benim değinmek istediğim , internet kullanan tüketici, eğilimini de göz önünde bulundurmak lazım . İnternet kullanımı hangi tüketici kesiminin, yoğun olduğu bir topluluktur. Ve bu topluluğun, tüketim eğilimleri nelerdir . Bu konunun da önemli olduğunu zannediyorum . Örneklemek için , internet kullanıcısı tüketiciler , için play station , cep telefonu önemli üründür . Ama bir lahmacun , veya kuru fasulye çok ilgi çekici gelmeyebilir. O tüketici için belki bir pizza , veya hamburger tarzı bir yiyecek onun için ilgi çekicidir . Diye Tüketici eğilimi için bir , istikamet vermek istedim . ismail karagülle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |