Üye Toplam 178 yazı |
|
muratksk Üye Toplam 245 yazı | 12/07/2012 : 00:17:20 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
sercan44aras Yeni Üye Toplam 58 yazı | 12/07/2012 : 09:05:33 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Ticaret |
vetman996 Üye Toplam 242 yazı | 12/07/2012 : 09:32:23 Alıntı
Kardeş geçen gün bir iş için Kocaelindeydim. yeni açılmış bir et lokantasına gittik. 4 katlıydı ve bahsettiğiniz tarzda girişinde de et satış reyonu vardı. çok güzel iş yaptığını gördüm. bence yapılacak güzel bir iş. Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Veteriner |
metin44 Üye Toplam 178 yazı | 12/07/2012 : 11:00:45 Alıntı
aslına bakarsanız bu bana göre oldukça yüksek bir para fakat çevremde zengin iş adamları akrabalarım var eğer onlara bu projeyi iyi bir şekilde sunabilirsem onların destek olacağını düşünüyorum.ortaklık tarzı olabilir.ayrıca bu akrabalarımdan bazıları MÜSİAD ASKON ve BOMONTİ iş adamları derneklerine üyeler.eğer onları da ayarlayabilirsem bunların düzenli olarak yemekli toplantıları oluyor,o toplantıları bizim mekanımızda yapmalarını isteyebiliriz.. buradaki yorumların devamına göre,daha sonra bu mekanı hangi semte nasıl kuracağımızı konuşmak isterim. hoşçakalın... metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
war_34 Yeni Üye Toplam 38 yazı | 12/07/2012 : 12:18:15 Alıntı
arkadaşım merhaba öncelikle çok güzel bir fikir bence uzun zamandır düşünüyor fakat cesaret edemiyorum hiç korkma senin kaliteli ve uygun et alabileceğin ve etten anlayan yakının var bu işin püf noktası etin lezzeti ben klometrelerce uzaktan yemek yemeye gelenleri bilirim bildikleri kaliteli restorantlara bence çok açılma ilk etapta yerin önemi yok bence temiz kaliteli küçük ama şirin bir yerde başla marka olmanın en önemli koşulu baştan başlamak ve kaliteden ödün vermmemk benim bir tanıdığım çok lüx bir restorant açtı çok ciddi paraya 15 bin tl kirası var ankarada hiç anlamaz ama şimdi işleri iyi kaliteli bir mühitte 1.5 milyon para harcadı sana diyeceğim güzel bir et lokantası yap başarılı olursun keşke bende yapabilsem istanbul ataşehirde düşündüm böyle bir yer yok satarım biliyorum ama senin gibi imkanım yok bende güveç ve ankara tava gibi geleneksel lezzetler yapmayı düşündüm bağımlılık yapan et yemekleridir ve rakip yok gibi bu tip et yemeklerinin günaydın et lokantalrını bilirsin genelde yemek tarzı değilde et satarlar etler özel terbiyelidir yapanlar iyi ustadır ve etten çok iyi anlar sahibi istinye parktaki yeri çok küçüktür ama kuyruk olur sende küçük başla Ekol mobilya Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mobilya |
metin44 Üye Toplam 178 yazı | 12/07/2012 : 13:44:36 Alıntı
arkadaşlar bir şey daha danışmak istiyorum,çevremdeki bazı kişiler de güzel fikir olduğunu fakat etten ve lezzetli pişiriminden anlamak gerektiğini söylüyorlar.bende işi ustalarla yürütmek niyetindeyim yani kendim pek anlamam etten.ne yapmalıyım baştan vazmıgeçmeliyim yoksa işten anlayan usta elemanlara güvenmelimiyim??? metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
hemperi Üye Toplam 508 yazı | 12/07/2012 : 16:18:57 Alıntı
tutulmasına bağlı, iyi araştırmak ve hangi kitleye hizmet sağlayacağını iyi düşünmek lazım Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Ticaret |
mustafadal Yeni Üye Toplam 55 yazı | 12/07/2012 : 21:06:19 Alıntı
Sevgili Metin 44 bilmedigin bir isin basina gecmek gercekten cesaret ister. Sen et pisirmeyi bilmiyorsun, ustalar yapacak. Iki gün sonra usta ile anlasamayip adam ben gidiyorum dediginde kim yapacak? Lütfen yanlis anlama cesaretini kirmak istemiyorum ama görünen o ki bazi sartlar var olmasina ragmen bazi önemli sartlar eksik. Sermayeyi baskasindan alacaksin o para ile hem masrafla (isci ücreti,sigorta,vergi, kira ,elektrik.su,muhasebe vs.)karsilayacak,hem sermaye ortagini gelir olarak tatmin edecek ,hemde kendin para kazanacaksin. Ticaret cesarettir, ama cesaret yanlis yerde ortaya cikarsa ömrünün sonun kadar bu yikimin sonuclariyla ugrasirsin. Benim acizane tavsiyem hic utanmadan bu tip is yapan yerlerde git en az 3 ay calis gerekirse garsonluk yap, et pisirmeyi ögren, sistemin nasil isledigine bak zannedersem sana büyük faydasi olur. Insallah hayirlisi olur. dürüst olmayan cok ama bir kere , dürüst olan az ama herzaman kazanir Yerleşim : ALMANYA / Serrig | Meslek : Diğer |
metin44 Üye Toplam 178 yazı | 13/07/2012 : 08:14:21 Alıntı
yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepsi yol gösterici... metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
hemperi Üye Toplam 508 yazı | 13/07/2012 : 14:10:44 Alıntı
Güzel noktaya değinmiş :) Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Ticaret |
ayvaliklireis Yeni Üye Toplam 58 yazı | 14/07/2012 : 22:42:13 Alıntı
birinin yanına girip 3 ay çalışmakla olmaz. önce küçük gemiyi idare edeceksin sonra büyük gemiye geçersin. Kimse tepeden inme başaramaz bilgi tecrübe ister zaman ister. Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Ticaret |
metin44 Üye Toplam 178 yazı | 16/07/2012 : 09:36:31 Alıntı
evet arkadaşlar bende farkına varmaya başlıyorum.iyi düşününce gerçekten kendi bilmediğiniz işe girerseniz ortada kalma riskiniz daha fazla olur.inşallah başka projeler bulup faliyete geçeriz.. hepinize teşekkür ediyorum... metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
arman Yeni Üye Toplam 38 yazı | 17/09/2014 : 04:00:46 Alıntı
Et işine gireceksen amcana güvenipte girme derim. Tabi ki belli bir süre konuştuğunuz gibi gidebilir ancak bir gün birden bire değirmenin suyu kesilebilir. Şu an et konusunda piyasa çok kötü, mal çıkmıyor. İşe girişmeden önce et akışını sağlamca kurman gerek. Yerleşim : Türkiye / Bs | Meslek : Esnaf |
MustafaCengiz Yeni Üye Toplam 47 yazı | 26/09/2014 : 23:33:50 Alıntı
Et her zaman kazandırabilecek bir konuma sahip gerek satışı gerekse pişirilip servis edilmesi..Herkez nusret'i örnek göstermiştir fakat o kişinin hayatını araştıran varmıdır?Küçük yaşta çırak olarak başlayıp ömrünün büyük kısmını ögrenmekle geçirmiştir..Bu işe girmeyi düşünüyorsaniz iyi analiz etmeniz lazim Et'ten iyi anlamanız gerekmektedir , Elit bir mekan yapacaginizi söylüyorsunuz dekor tercihinizi cok iyi planlamalisiniz , Yanınızda calistiracaginiz kişiler'i profesyonel insanlarla egitmeniz gerekirse sizinde o kişilerden egitim almaniz gerekicektir..Et'in nasıl pişirildigi önemlidir , Hayvanın hangi bölümünün neresinin kesilip neresinin çok yada az pişirilcegini bilmeniz lazim..Nacizane tavsiyem Usta'ya kesinlikle bagli kalmamanizdir..Et var ise Alkolde olucaktir , Insallah hayirlisi olsun Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |