Sucuk Dönerci Açmak - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla


    Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Sucuk Dönerci Açmak


onur60
Yeni Üye

Toplam 64 yazı
19/03/2018 :  11:00:56 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı


Merhabalar koniks ailesi

Bir çogumuz görmüşüzdür ve tatmışızdır sucuk döner.
Genelde ekmek arası yada dürüm tarzında servis edilir bende bu işi araştırmak istiyorum eger kafama yatarsa açabilirim
Şehir merkezinde ana caddeye açsak tahminimce günlük min 250------max 1000 adet satılır
Bunu hazır olarak mı alırız bir ekmak arasına kaç gram koyulur karmarjı ne olur bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
GençGirişimci

Yerleşim : Türkiye / Sivas  |  Meslek : Mühendis
wiya-gul@hotmai
l.com

Yeni Üye

Toplam 52 yazı
20/03/2018 :  11:18:58  Alıntı
Gardas sucuk doner isiya pek dayanamaz kurur o nedenle pek yaygin degil hatta hic yaygin degil.birde firesi cok olur .once bi yap evde istersen.o nedenle ulkemizde tavuk yada et doner yaygin
.eti ertesi gune takamazsin bozulir.bence fazla degil bi biray aperatifcide takil derim.isin icinde cok farkli seyler var.iki yuz elli dedigin rakam inan cok iyi .eger istanbul degilsde anadoluda acacaksan tavuk donerci dahi acsan iki yuz elli sen ne demek biliyon mu?tavuk gogsunun kilosu belli.80gram koysan 20kilo eder.yaninda ayran da illa gier .altin ayakkabiyla gidersin evine.hakkinda hayrli olsun insallah gonlune gore olur gelismeleri yaz

Yerleşim : Türkiye / Sakarya  |  Meslek : Esnaf
onur60
Yeni Üye

Toplam 64 yazı
20/03/2018 :  15:42:06  Alıntı
anladım kardeşim bu afyonkarahisar bölgesinde otobüslerin dinlenme tesisi gibi biyer vardı.Bilmiyorum göreniniz var mı adam bildigin tavuk-et döner gibi takmış kesip kesip satıyordu.Doğrudur kuruyor olabilir iyi araştırmak lazım
GençGirişimci

Yerleşim : Türkiye / Sivas  |  Meslek : Mühendis
ikare
Üye

Toplam 407 yazı
20/03/2018 :  23:35:24  Alıntı


Tavuk döner gibi değil de ızgara yapıp ekmek arası yapılırsa çok kurumaz.
Bir de bol yağlı seçerseniz sucuğu kuruma sorunu ortadan kalkar sanırım.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
 

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

  • Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.


 

2.59 saniye.
17:29:54, 19 Nisan 2024, Cuma

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım