Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Vip Minibüs İşi

BaşlatancamokaTarih13/07/2017 20:44:16Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye52 yazı
Arkadaşlar vip Minibüs işi yapmayı düşünüyoruz sitede bu işi daha önce yapmış bana bilgi verecek sorularımı cevaplayacak biri var mı? Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye52 yazı
Yok mudur konikste bu işle ilgili bilgi sahibi bir abimiz ya da kardeşimiz

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur
Üye107 yazı
Düğün salonlarına kart bırakın gelin arabası olarak. İstanbul'da turistler bir ara çok tutuyorlardı mercedes vito marka vip araçları.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye52 yazı

Yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Benim daha çok bu işin yasal prosedürleri ile ilgili bilgi almaya ihtiyacım var.

Üye107 yazı
Rica ederim. Yasal kısmı bilmediğim için kulaktan dolma laf etmeyeyim yanlış yönlendirmeyim sizi. Düğün salonu dememin sebebi ise bir yakınımın düğünü için 6 saate arabayı kiraladık sadece kira ve şoför saatlik 100 tl den 600 tl çıktı. Birde km başına 1 tl yol parası istedi. Bahşiş yemek vs gibi şeyler istiyor ki bence etik değildi bu ama bilgi vereyim diye yazıyorum. Resmi kısımları sanırım rent a car firmalarından öğrenebilirsiniz.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yeni Üye52 yazı
6 saat 600 araba neydi acaba 10_12 saate 100 kmye kadar yol içinde o parayı alıyorlar diye biliyordum. Birde biz bu işi butik tarzda yapmayı düşünüyoruz. Sahibindende bu tarz çalışanlara yazdım yardımcı olan çıkmadı. Mesela Ankarada bu işi yapan bile bilgi vermekten kaçınıyor. Ben bu işi yaparken yasal sorumluluklarımıda yerine getirip yapma taraftarıyım

Üye206 yazı
uber dıycem ama oda cok saıbelı ıyıce danısmak gerek :/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye107 yazı
Uber Türkiye'de biraz karışık. Resmi ve gayrı resmi olarak sakıncalı bir durum. Araba eski vosvoslardandı. Zaten ilk defa aldığımız için böyle bir hizmeti tuzlu yoldan öğrenmiş olduk bizde.

Yeni Üye50 yazı
otobüs bankası diye bir sistem var incelenebilir

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye52 yazı
Otobüs bankası tüm belgeleri olan araçlar için kurulmuş bir platform olduğunu öğrendim. Bizim daha ortada bir araç yok.