İlk mesaj
İş Dünyası
Vip Minibüs İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumC
Yeni Üye52 yazı
A
Üye107 yazı
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?
C
Yeni Üye52 yazı
Yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Benim daha çok bu işin yasal prosedürleri ile ilgili bilgi almaya ihtiyacım var.
A
Üye107 yazı
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?
C
Yeni Üye52 yazı
6 saat 600 araba neydi acaba 10_12 saate 100 kmye kadar yol içinde o parayı alıyorlar diye biliyordum. Birde biz bu işi butik tarzda yapmayı düşünüyoruz. Sahibindende bu tarz çalışanlara yazdım yardımcı olan çıkmadı. Mesela Ankarada bu işi yapan bile bilgi vermekten kaçınıyor. Ben bu işi yaparken yasal sorumluluklarımıda yerine getirip yapma taraftarıyım
F
Üye103 yazı
19/07/2017 : 12:09:21#6
Web sitesi
Alıntı
Klasik arabalar da ekleyebilirsiniz naçizane fikrim ilginç olabilir
M
Üye206 yazı
uber dıycem ama oda cok saıbelı ıyıce danısmak gerek :/
A
Üye107 yazı
Uber Türkiye'de biraz karışık. Resmi ve gayrı resmi olarak sakıncalı bir durum. Araba eski vosvoslardandı. Zaten ilk defa aldığımız için böyle bir hizmeti tuzlu yoldan öğrenmiş olduk bizde.
S
Yeni Üye50 yazı
otobüs bankası diye bir sistem var incelenebilir
C
Yeni Üye52 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz