Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Benzin İstasyonunda Satacak Ürün Arıyorum

BaşlatanFatkulTarih26/10/2008 17:11:35Yorum80

İlk mesaj
özellikle üretici arkadaşlara sesleniyorum.İşim gereği bir çok akaryakıt istasyonuyla çalışıyorum ve geniş bir müşteri portföyüm var.Her ne çeşit ürün olursa olsun Ürününe güvenen ve bu tip yerlerde satacağını düşünenler lütfen bilgi versin.Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
80 yorum
http://www.bekbars.com/?ToDo=OtoCam BU siteye bak tam sana göre bir ürün semayesi düşük kazancı büyük müşterisi bol .
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
motor silk metal katkı maddesini satabilirsen görüşelim birde bölge verirsen sevinirim.
iletişim:sefa22@mynet.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er

sn enjoyment sürümü daha hızlı şeyler düşünüyorum o yüzden motorsiklet katkı maddesi bana göre değil.bölgem istanbul anadolu yakası bu arada

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
battaniyenin istasyonlarda gideceğini düşünmüyorum.

benzınlıklerde satman için super bı urunum var cam temızleyıcısı ıslak mendıl formatında olan cam temızleyıcısı arac camına uygulandıgında 25 gun arac camı buğulanmıyor kırlenmıyor yagmurda su tutmuo kus bocek pıslıkler yapısmıo adedı 500 kurus tavsıye edılen satıs fıyatı 1 ytl buda satıs kolaylığı sağlayacaktır
%100 kar benzınlık musterılerıne guvenıyorsan satıs becerıne ınanıyorsan guzel bı secenek

Yerleşim Türkiye / DuzceMeslek Yleti?imci
Özelinize mesaj attım lütfen kontrol ediniz.. Saygılar..
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Bilmiyorum senin çalıştığın benzinliklerde varmı.. Ben çok az yerde gördüm ufak tost ekmeği arası kaşarlı,sucuklu,mayonezli,amerikan salatalı vs.. fast food tarzı şeyler kısaca soğuk sandviç benzin istasyonlarında çok gidiyor bilgine.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
sn gökhan ertürk,

asıl işim soğuk sandviç imalatı ve bir çok istasyonda satış yerim var.tşk ederim önerin için

kımın ozelıne attın eger benı kast edıosan gelmemıs pecaeb

Yerleşim Türkiye / DuzceMeslek Yleti?imci
Merhaba,

İthal olarak getirdiğimiz soğuk ve sıcak tek kullanımlık kompresler var. Soğukları yanık, morarma ve şişlik tedavilerinde, başağrılarında, çarpmaya bağlı travmalarda, yanmalarda ve böcek ısırıkları gibi durumlarda kullanılabiliryor. Sıcakları ise sırt ve mide ağrılarında, kas ağrılarında, fizik tedavide, ayrıca arabaların camlarındaki buzlanmalarda da etkili oluyor. Bu özellikleri dolayısıyla, arabalarda bulundurulması düşünülebilecek ürün diye düşünüyorum. Bunun yanında fiyatları da oldukça uygun ve rekabetçi fiyatlardır.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
selamlar oyuncak hediyelik veya arabalara takılabilecek tarzda aksesuarlar gibi ürünlerle ilgilenirsen bu konuda yardımcı olabilirim.uzun süre önce benzin istasyonlarındaki marketlere buna benzer ürünler vermiştim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Sana soguk sandaviç satmanı öneririm, ton balıklı, tavuklu, jambon salamlı..vs. maliyeti 1 ytl yi geçmez, 3 ytl den satsan yetr ;)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Fatkul kardeş t-shirt sata bilirmisin ?
Dadaş Tekstil
Yakup Aykaç
www.dadastekstil.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
sn melid, ürünlerini nasıl görebilirim fiyatlarıyla beraber mail atarmısın?

sn dadaş tişörttün istasyonlarda gideceğini düşünmüyorum. tşk ederim

başarı ticaretin %250 kar marjı teklifini değerlendirin derim
HSYN

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
başarı ticaret, bana bayikilik şartlarınızı,hangi bölgeleri vereceğinizi ve standlarınız hakkında bilgi veririmisiniz?

saf zeytinyağı düşünürmüsün
olive oil

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
degerli kardesim sen dusunuyon hale benzin istasyonunda ne satilir diye.
guzel bir benzin istasyonunda her sey satilir ,onemli olan senin yerin yani nasil kapali bir alana sahipsin dukkan gibi demek istedim.bendiyom sen hersey satarsin ispati kolay .avrupada her benzin istasyonunda hersey satilir hatta kucuk bir bakkal gibi kisilerin acil servis olarak kullandigi veya ihtiyac olarak gordugu her urun satilir.sen yerini hazirla ,doldur urunu korkma satilir.burda 24 saat ekmek sicacik bu bile satiliyo.turkiyede nasil simdi bilmiyom ama avrupadaki arkadaslarin yazmasi lazim bu seyleri,

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Sayın Fatkut;

www.argilla.com.tr adresinden üretimini yapmakta olduğumuz ürünlerin bir kısmını inceleyebilirsiniz. Buna ek olarak; çeşitli şekillerde çakmak, anahtarlık, elektronik cihaz,kalem promosyonluk ürün teminindede bulunabilirim. Saygılarımla.
Üretebilmek bir iksirdir! O iksirden içtin içtin,
İçemedin hiçbir zaman üretemezsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
birkac yıl öncw BP ye bel çantaları üretmiştik. spor kuluplerinin sırt çantaları da dagıtıldı. yılbaşına yönelik çantalar ürettirebilirsin. makyaj çantaları hediyelik olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Merhaba, Benzin istasyonunda satılacak ürün arıyorsunuz. Size yardımcı olabileceğim ürünlerden bahsetmek istiyorum. Şoförlerin yorgunluğunu gidermek için kendi kendilerine kullanabilecekleri bir masaj aleti mevcut. Harika para bırakıyor. Çok ta satılıyor. Ayrıca 7 günde sigarayı bıraktırtan doğal bitki özünden yapılmış bir tablet mevcut. Bundan da harika kazanırsınız. Ayrıca sarımsak özünden elde edilmiş güzel ve hoş kokulu- saç dökülmesini durduran ve saçları yeniden çıkartan bir şampuan mevcut. Bu da iyi sürüm yapan ürünler arasında ve iyi para bırakıyor. Ayrıca cam yüzeyleri temizlediğinizde kolay kolay toz ve leke tutmayı önleyen bir temizleyici mevcut. Bu da hem benzin istasyonunun camlarını temizlemede hem de şoförlerin camlarını temizlemede faydalı olur. Bu arada yakıt tasarrufu yapan bir tablette ayarlayabilirim. O da iyi para bırakıyor. Selamlar-Saygılar.
Tiens19

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Slm...
kimya muhendisiyim uzun sure araç bakım urunleri konusunda üretim yaptım...
her türlü katkı ve bakım urunu konusunda yardımcı olurum.
skarta@mynet.com
selamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
peaceB size nasıl ulaşbilirim yardımcı olun veya bilen arkadaşlardan rica ediyorum ile ilgili çok önemli benim için şimdideden teşekürler yardım edenlerden

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - PeaceB
Özelinize mesaj attım lütfen kontrol ediniz.. Saygılar..
be tayibe sizinle işle ilgili görüşmek istiyorum lütfen bana ulaşın teşekürler bursadan 05444036132

ana sayfaya attığım yazı sizinle ilgilidir

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er