Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Petrol İstasyonu Çalışanlarına El Bilgisayarı Hk.

BaşlatanUclerYilmaz06Tarih28/02/2017 16:23:22Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Öncelikle herkese iyi forumlar. Petrol sektöründeki rekabetten dolayı iskontolu satışlar yapıyoruz. %5 %7 %9 ve bazı özel müşterilerimize %10'a kadar iskonto yapıyoruz. İstasyona gelen giden çok olduğu için pompacı arkadaşlar bazen hangi müşteriye hangi iskontoyu uygulayacaklarını unutuyorlar ve genellikle herkese %9 iskonto uyguluyorlar. Bu durum hem benim kardan zarar etmeme yol açıyor hemde bazen müşterilerimizin güvenini bile kaybedebiliyoruz. Ve bazı güvenilir müşterilerimzle veresiye olarak çalıştığımız da oluyor. Bende şöyle birşey düşündüm;
Bütün pompacılara bir el terminali gibi bişey vereceğim ve pompacı arkadaşlar müşterinin adını girdiği zaman iskonto oranı ve veresiye bakiyesini görebilecek. Hem müşteriyi bu bakiye hakkında bilgilendirecek hemde iskonto bakımından kardan zarar etmeyeceğim. İnternetten el terminallerine baktım fakat işlevlerini bilmiyorum. Konuyu doğru yere açmışımdır inşallah. Bu konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz?

Saygılar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye5 yazı
akıllı tellerine program yüklet free.olsun bitsin.neden masraf edesin ki?zaten istasyonunda wirelessin de vardır.çok basit programlardan herhangi biri bile işini görür.
İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) Bölgelerinde ürünlerinizin satış ve pazarlaması yapılır. Komisyon oranı yüz yüze görüşülür ; noterden sözleşme olmadan işe başlanmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye142 yazı
tablet yada telefon üzerinden çalışacak web tabanlı bir program lazım. siz de heryerden ulaşabilir anında takip edebilirsiniz yapılan işlemleri. caliskanh@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye96 yazı

Outsystems'den Lowcode'u indir , kendi uygulamani kendin yap.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Üye782 yazı

Otobuslerdeki akbil,kentkart sistemi gibi bir uygulama yapın özel müşterilerinize kartlardan verin ordan yapacağınız indirimi dusersiniz.
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye99 yazı
Akaryakıtta kar marjı %9 dan fazla mı ki...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Yeni Üye13 yazı
Merhaba, ben Kıdemli Yazılım Uzmanıyım. Uzman birinden danismanlik veya hizmet almak isterseniz bana ulasabilirsiniz. CRM uygulamasıyla birlikte tüm işlemleri 7/24 anlık takip edebileceğiniz, gerek el terminalleri gerekse mobile cihazlardan erisebileceginiz, talebiniz doğrultusunda kullandığınız ERP sistemine entegre bir yapı oluşturabilirim. Özelden iletişim bilgilerini paylaşabilirseniz iletişime geçmek isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye66 yazı
Teksistem İstanbul firmasıyla iletişime geçin.terzi işi olur
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans