Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Evden Para Kazanmak İçin Neler Yapabilirsiniz?

BaşlatanmozsaracTarih16/10/2008 16:33:27Yorum50

İlk mesaj
Üye419 yazı
Evden para kazanmak için neler yapabilirsiniz?
Daha önce yazdığım Evde Para Kazanmak adlı yazım oldukça ilgi çekti. Sanırım kriz haberleri arttıkça, işten çıkarmalar başlayınca kişisel tedirginlikler ve alternatif para kazanma konusunda arayışlar artıyor. Madem öyle size birkaç tane evden çalışmaya yönelik öneri daha getireyim;

Eğitmenlik. Çeşitli el becerisi(hat sanatı) yada teknik kurslara(flash tasarım) gidip bireysel olarak çalışabilirsiniz.
2. El Satıcılığı. Evinizdeki yada çevrenizdekilerin kullanmadıkları fakat satılabilir olan eşyalarını toplayıp gittigidiyor.com yada hemalhemsat.com gibi sitelerde komisyon karşılığında satabilirsiniz.
Evde ders verme. İlkokul çocuklarına 1-2-3. sınıf matematik ve Türkçe dersi gibi dersler konusunda yardımcı olabilirsiniz.
Koçluk. Eğer geçmiş iş deneyimleriniz bir değer yaratabilecek düzeyde ise uzman olduğunuz konuda koçluk yapabilirsiniz.
Danışmanlık. Uzman olduğunuz konuda danışmanlık verebilirsiniz. Benim elektronik ticaret ve proje yönetimi konularında yaptığım gibi.
Ahçı. Kendi sokağınızda yada çevrenizde oturan öğrenci ve bekarlara yemek yapabilirsiniz.
Editörlük. Bazı web sitelerine başvurarak yazı hazırlama ve içerik gönderme teklif edebilirsiniz.
Çeviri. Yabancı diliniz var ise evden çeviri yapabilirsiniz.
Fotoğrafçı. Evinizde küçük bir stüdyo hazırla**** eticaret siteleri için ürün fotoğrafı çekebilirsiniz. Hatta stüdyonuzu yanınızda bile taşıyabilirsiniz. Bu konuda ürün fotoğrafı çekmek konulu yazımı mutlaka okumalısınız. Ayrıca herhangi bir konudada fotoğraf çekmek için etkinliklere gidebilirsiniz.
Tamirci. Eğer elektronik bilginiz varsa bozuk radyo, fırın vb. tesisat bilginiz varsa su tesisatı gibi konularda çevrenize destek hizmeti satabilirsiniz.
Kışlık yemek hazırlama. Ev mantısı, turşu, sebze kurutma vb. “ev işi-el işi” şeyler yaparak para kazanabilirsiniz. Bebekli aileler için yoğurt yapmak da sayılabilir.
Çocuk Bakımı. Çocuk bakabilirsiniz.
Hayvan Bakımı. Tatile gidenlerin kedi, köpek, balık vb. hayvanlarını evinizde misafir edebilirsiniz.
Sekreter. Henüz Türkiye’de oturmadı ama birkaç küçük işletmenin sekreter asistanlığını evden yapabilirsiniz.
Temizlikçi. Evlere temizliğe gitmek zaten bildiğimiz bir yöntem.
Organizatör. Birilerinin yada şirketlerin yapacakları etkinlikleri planlama ve uygulamalarında yardımcı olmak, gerekli ayarlamaları yapmak.
Düzenli mesaj(newsletter) hizmeti. Birçok firmadan düzenli olarak aldığınız emailler gibi sizde başka firmalar için aylık emailler hazırlayabilirsiniz.
Kişisel alışveriş. Eğer özel bir ilgi alanınız var ise o okonuda kişilerin alışverişini siz yapabilirsiniz. Örneğin kitap konusunda uzman bir ibaşkasına güzel bir kütüphane oluşturması için gereken kitapları alabilir.
Tashih. Bazı yayınevleri bir kitabın baskısı öncesinde ilk baskısını birilerine okutarak, imla ve yazım yanlışlarını düzelttiriyorlar.
Takı Tasarımı. Hem kitap hem de kurs olarak çok sık görmeye başladığım bu konu oldukça keyifli. Biraz uğraşırsanız çok güzel takılar yapıp internetten satabilirsiniz.
Taşıma. İşe gidecek birkaç yetişkin yada okula gidecek birkaç öğrenci ayarlayıp aracınızla sabah ***ürüp akşam geri getirmeniz mümkün.
Proje Hazırlama. Tübitak ve AB projeleri ile ilgili olarak uyulması gereken standart ve usulleri konusunda kendinizi yetiştirirseniz ilgili dosyaların hazırlanması konusunda firmalara destek verebilirsiniz.
Araştırma. Özellikle yabancı diliniz var ise yurt dışındaki üniversitelerle yazışıp onların Türkiye’den ihtiyaç duyabilecekleri araştırmaları (Osmanlı arşivleri vb.) onlar adına yapabilirsiniz.
Sanat eğitimi. Çocukların yetenek ve becerilerini geliştirici eğitimler vermek.
Mum yapma. Mum yapmak parafin, boya, kalıp vb. bazı malzemelerle oldukça kolay yapılabilecke bir şey. Estetik yanınızı kullanarak çok özel mumlar yaparak satabilirsiniz.
Örgü. Kazak, hırka, atkı vb. el işi yaparak meraklısına satabilirsiniz.
Bahçe işleri. Sokağınızdaki apartmanların çimlerini ve çiçeklendirmesi ile uğraşmak, ağaçların ve çalılıkların budanması gibi işler ile para kazanılabilir.
Masaj. Masaj yaparak para kazanabilirsiniz.
Web sitesi hazırlama. Kanunen zorunlu olacak olan web sitelerini firmalar için evde hazırlayabilirsiniz.
Kişiye özel hizmet. Gömleğe isim yazmak, özel tasarımlı pasta yapmak, tişörte resim yapmak, fotoğraflardan video yapmak vb. çeşitli kişiye özel hizmetler satılabilir.
Savaş Şakar

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Editör5590 yazı
Çok basit işler önereyim.

Fosforlu boya ile (sağlığa hiç bir zararı yok) tşörtlere resim çıkartın. Bunları satın. Gene fosforlu boya ile maket arabalar için mavi flerosan plastik çubuklar yapın (pille çalışabilen cinsten) bunları yapamayanlara satın. Epey meraklısı var. Maket arabası var ama bu çubuğu yapamayan bir sürü meraklı var.

Bir, eş dost yardımıyla elden ve evden satın. İki, çok basit bir site hazırlayıp bunları fiyatlarıyla yayınlayın mail adresi verin ama her gün takip edip isteyenle hemen kontak kurup satın. Bu konuda yazışan forum sitelerine ben yaptım fiyatı şu diyerek satın.

Polyesteri ilginç kalıplara dökerek içine ledler dondurarak hazırlayacağınız basit gece lambaları yapıp satın mesela....

Lamine kontraplaktan kolu bacağı oynayan duvara asılabilecek maketler yapın. Rüzgarla küçük pervanesi döndükçe kolunu bacağını oynatan tahta oyuncaklar olabilir.

Bu tip enteresan çarşıda pazarda kolayca bulunmayacak ürünler iyi tezgahlanırsa (vitrinlenirse manasında)
ikişer, üçer epey para kazandırır günlük haberiniz ola...
Ben becerikliyim ama bunlardan hiç yapmadım nasıl yapılabilir diyenlere yardım etme ihtimalim var. . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye964 yazı
Kalın bakır telden bisiklet ve hediyelik eşya yapıp satılabilir.
Bileklik, iple yapılan isim yazılan el işi bileklikler..
Balondan vazo ve kalemlik yapımı: Balonun üzerine tutkalı sürüp üzerine istediğiniz renk ve desende kağıtla kaplanır. Kağıtla kaplama işi bittikten sonra üzerine kırk kart vernik sıkılır. Kuruduktan sonra balonun ağzı kesilir ve içinden çıkarılır.
Aynı işlem balo9n üzerine iplik yada kumaş parçaları da yapıştırılabilir.

Bunları satmak için bir pazar bulmak gerekir... :D

Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı

Yukarıda tavsiye edilen proje hazırlama ve araştırma çok enteresan idi.

Alibaba.com'a üye olun, community diye forumları var, her telden insan yazıyor, global bir portal, güzel yazışmalar da oluyor.

Yine eğer yabancı diliniz varsa, ürünlerini ihraç edemeyen üreticiler ile konuşun. Ama bir havlu değil mesela, niche marketing, mesela Beykoz'da yapılan Cam üzerine ism yazılıyor, öyle birşeyler.

İnternet sitesi kurmayı öğrenin, Dreamweaver gerekli değil sanırım, şu siteye bakın, Türkçe destek de çıkmış, yeni.
http://www.joomlatr.org/

Veya, bir kamera alın, yörenizdeki tarihi yerleri videoya çekip, birkaç firmanın sponsorluğunu alarak DVD yapın.

Bu arada onu yapın, bunu yapın dediğime bakmayın, naçizane tavsiye ediyorum, ben de yeni bir üyeyim :)

Ve eğer Amway işini de öğrenmek isterseniz, ben de yardımcı olabilirim, önyargılarınız varsa konuşalım, bunu heryerde söylüyorum, herkesin esnaflığı aynı değildir. Amway ürünleri kaliteli, sağlıklı, ekonomik. Dünya'da ve Türkiye'de kendini kanıtlamış bir firma. Bana siteye üye olarak mesaj atabilirsiniz. Alanen email adresi verme yanlısı değilim, her türlü "esnaf" var:) Mesela, Anadolu'da kahvehaneleri gezin, Amway iş planını anlatın. Bu işte KOTA YOK!!!

Yabancı dil öğrenin, Avrupa'lı bir bayanla evlenin, EU'de işsizlik maaşı alın.

TEMA ile konuşun, düğün davetiyeleri hazırlayın (bu projem vardı ama zaman yok, onun için paylaşıyorum:)
Nasıl olacak? İnsanlar davetiye için para veriyor, hele ne paralar. Siz o paraları fidanlara yönlendirecek yaratıcı, geri dönüşümlü kağıda basılmış davetiyeler hazırlayın. İmaj da önemli ama arkasında yatan iyi niyet daha güzel, insanlara davetiye geliyor, ve isimlerine fidan dikilmiş, fikir geliştilebilir, sonuçta roket mühendisliği değil:)

Daha aklıma gelirse, tekrar uğrarım.

Mesela, arkadaşın teknik danışmanlık sunduğu parfümeri mağazasına dostlarınızı davet edin, 5 YTL indirim çeki kazanın. www.turfanda.net
Ekogas LPG Otogaz Dönüşüm Sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cafealaturca

En enteresan öneriniz bu idi. Avrupalı bayan bu işe bozulmaz dimi ?
Yaz bitince konikse bir verim bir hareket geldi birbirinden harika yazılar okumanın heyecanını yaşadım bugün hepinize binbir kere maşallah . . .

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Auto Show'da güzel arabaları güzel bayanlar sunarken, ben de naçizane güzel fikirleri belki-daha-önce-düşünülmemiştir denilebilecek örneklerle süslemek istedim, bu da 4. yazım oldu, sitedeki ustalara slmlar, hürmetler, saygılar..
Ekogas LPG Otogaz Dönüşüm Sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
bence evde para kazanmanın yolu internetten geçer

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye546 yazı
Bence de internetin oldugu her tur ortamdan para kazanmak mumkun olabilir tabii ki baskalarini kandirmamak, baskalarinin yarattigi saadet zincirleri carkina girmeden oralarda ezilmeden bunlari yapmak gerekiyor.

Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cafealaturca

evet ben de bu kisma biraz takildim, avrupa li biriyle evlenmek kesinlikle cozum degil. Ama orjinal bir fikir, belki degerlendirmeye alan birileri cikabilir
Nakipoğlu

Yeni Üye22 yazı
evet fikir var, ama icraat yapanlar varsa lütfen durumu hakkında bilgi versinler...

Selamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Üye780 yazı
Merhabalar;

Uzun zamandır bende evde ,internet üzerinden yada sermayesiz yapılabilecek işlerin araştırması içerisindeydim.Ancak gerçek olan şu ki;
Sermayesiz iş yapmanın doğal olarak imkanı yok,az yada çok mutlaka sermayeniz olmalı..Ve artık günümüzde internetin kullanım oranının gün geçtikçe çoğaldıgını düşünürsen, evde internet üzerinden yapılabilecek fikirler bulabilmek sanırım daha yararlı ...
Samimi olmak gerekirse,internet'te araştırma yaptıgınız zaman başlık olarak farklı ama içerik olarak aynı yüzlerce siteyle karşılaşabilirsiniz.Bu siteler genellikle,üyelik sistemi ile ,reklam tıklama yöntemi ile,anket doldurma vb öneriler ve bunları yaparak yüzlerce dolar kazanılacagını anlatan siteler..Ve inanın çogu faydasız çünki bu yöntemlerle para kazanmanın imkanı yok denecek kadar az.. En basit örneği bir reklam tıklamaya 1 puan alıyorsunuz ve 1000 puan 1 dolar ediyor,düşünün artık kazancınızı ve harcayacagınız zamanınızı..
Ama yinede farklı yöntemleri denemek istiyorsanız,internette para kazanma yollarının anlatıldıgı bir kitap mevcut,gerekli tüm yöntemleri örnekleri ile bu kitapta bulabilirsiniz,blog yada web sitesi üzerinden reklam kazanma yöntemleri, hızla yayılan satış ortaklıklarından komisyon alarak kazanç elde edebilme gibi bir çok konu var.
Açılan konuya uygun oldugu için yorum yapmak istedim..

http://www.google.com/xticaret/?162_2270
(söz konusu kitabı buradan da inceleyebilirsiniz,çok kazanabileceğinizi iddia etmiyorum sadece internetiniz zaten var,belirli bir saat vakit geçiriyorsunuz ufakta olsa bir katkı sağlayabilir)

Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye546 yazı
Yok altan43 arkadas yok

yazdiginiz site google kazanclari adli bir affiliatecinin kurdugu bir site ve bosuna ugrasmayin saadet zincirinin halkalarindan olmaktan baska da birsey degil. Ben ce daha mantikli olabilir islerle alakali seyleri buraya eklemeye calisalim
Nakipoğlu

Üye780 yazı
Merhaba;

Ben hiçbir zincirin halkası değilim,kimseyede halkası olunda demiyorum. Yazımı okursanız zaten olumsuzlukları anlattım ve üstüne basarakta değindim çok kazançlar sağlanılmayacagını..

Sadece bir yorum yaptım...İncelemeri içinde tavsiye ettim alın da demedim ?
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yeni Üye63 yazı
Yabancı dil öğrenin, Avrupa'lı bir bayanla evlenin, EU'de işsizlik maaşı alın.Evdekini ikna edebilirsem muhakkak yapacağım. tşk. cafealaturca:):):):)
yozgurr

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye61 yazı
Avrupa'lı bayanla evlenmek tam Türk'e yakışır bir fikir.. Kim demiştir diye sorsalar kesin bir Türk demiştir derdim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye546 yazı
Internetten para kazanma deneyimi cok fazla suistimal edilebilen bir konu, ozellikle de bazi insanlar icin. Foruma ilk basladigim gunden beri yuzlerce yorum okudum sadece bu internet kazanclari konusu uzerine, benim de basima gelenleri birkac kez yazdim burada. Yine cok ucundan da olsa yazacagim.

Arkadaslar bu konunun adi ''' evden para kazanmak''' yani ''netten para kazanmak'' degil, bunun ayirimina varalim. Netten para kazanilamayacagini pek cok arkadasimiz yazdi zaten, ustelik burada da kendi yorumlari altina link vermek suretiyle para kazanma girisimine girenleri pek cogumuz gordu, Netten para kazanilabilir ama kesinlikle verilen linkler araciligiyla birsey kazanamazsiniz.

Kimse yanlis anlamasin, bu benim tespitim, isteyen yapar isteyen yapmaz o ayri konu. Kimseyi de incitmek istemem, lafim da kimseye degil, Simdi netten para kazanan var mi diye sorsak, birsuru eleman atlar ''' hemen tikla binyilin firsatini degerlendir, tikla uye ol kazan, baskalarini da uye yap 33 kere kazan, bilmem kac uye yap aylik kazancin bilmem kac bin dolar olsun vs vs vs ''' link verecekler, o yuzden de uzerine bir sey almasin.

Lutfen bu deneyimler dogrultusunda tespitler yapilsin.
Nakipoğlu

Üye546 yazı
Arkadaslar sanirim bu avrupa li bir bayanla evlenme fikri bayagi tuttu,

170 senedir iligimizi kemigimizi kurutan avrupa, simdi de rahat hayat lafziyla bizleri mi bastan cikarmaya calisiyor ? Tabii bunlar sadece latife. Hersey herkes icin umarim cok cok iyi olur.

Saygilarimla
Nakipoğlu

Üye780 yazı
İnternet üzerinden para kazanmanın tek yolu sanırım yine hangi ürün olursa olsun e-ticaret ile alakalı,onun haricinde para kazanmak pek mümkün gibi gözükmüyor, farklı konularda ki yorumlarımda çeşitli yazılar yazdım bu konu ile ilgili ama amacım link vermek yada yönlendirmek değil o yüzden herhangi bir tanıtım yada referans numarasıda vermeyeceğim.

Bende uzun zamandır ek gelir olarak neler yapabilirim düşüncesi ile işten kalan tüm zamanımı pc basında konu ile ilgili yazıları okumakla geçiriyorum ama hemen hemen hepsi birbirinin aynı konular,ve sanırım kopyalanıp farklı sitelerde yayınlanmış yazılardan ibaret.

Herşeyden önemlisi sermaye,ne yapacaksanız yapın mutlaka sermaye gerekli..

Evden yapılabilecek işleri araştırdıgımızda da,el becerisi gereken,takı ,mum,hediyelik vb tarzı ürünler karşımıza çıkıyor ama bununda örnekleri epey var,sanırım hem yapan hemde satmaya çalışan yüzdesi oldukça fazla..

Ufak sermayeniz varsa (profesyonel bir bilgiye sahip değilim) sublimasyon baskı sistemi ile,tabak,mug bardak,şapka,tshirt üzerine istediğiniz baskıyı uygulayıp satısını yapabilirsiniz.Sanırım tüm bu ürünlerin çalışmasını yapabileceğiniz makina 1.500 tl civarında ayrıca bir pc ve renkli yazıcıda gerekli..Hem sermaye olmaması hemde kış sezonu olması yüzünden sadece araştırma kısmında kaldım ,ama yaz sezonunda festivallere özel baskılı ürün düşünüyorum.

Ayrıca elimde nikah şekeri süslemesi için,organizasyon firmalarında nerdeyse hiç bulunmayan 05 cm ebatlarında kütahya çinisi kaseler temin ettim,bu firmalarla bağlantılı olan arkadaslar varsa ürünü pazarlayabiliriz,sürümü yüksek olur diye düşünüyorum

Strotaş

Üye546 yazı
Sn Altan43

Girisiminiz umarim guzel nihayetlenir, ama sizin bahsettiginiz olay evden para kazanmak degil, yine aktif bir sekilde calisma hayatinin icine gireceginiz,gezip-gorup-deneyerek-siparis alarak-stok bulundurarak vs yapilabilecek bir is. Evden para kazanma konusu sanirim buradan itibaren tukendi diyebiliriz.

Sadece basit-uygulamasi kolay isler haricinde yogun profesyonel is hayatindan farkli olarak pek bir sey yapilamiyor sanirim. Tabii ki bahsedilen isler de yapilabilir ama hareket alaninin pek olmadigi isler bunlar.

Saygilarimla
Nakipoğlu

Yeni Üye42 yazı
yada arkadaşlar www.e-giyin.com üye olup sıfır sermaye ile çok kolay ve ciddi meblalar kazanabilirsiniz.
Umut ŞEKER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye780 yazı
normal beyaz seramik kupaları kaçtan alıyorsunuz,bulundugum şehir bu işlerin merkezi,araştırıp daha ucuza temin etme imkanım olabilir
Strotaş

Yeni Üye60 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
cafealaturca

ona gerek yok boğazdaki otellerin lobilerine fazla takılın janti giyinin elbet konken kokanası bulur ölümsüzlük maaşı alırsınız o ölene kadar sonra servetine konarsınız yemişim koniksi yaa dersin :) :) :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye23 yazı
Arkadaşlar evde bir şürü şey üretebiliriz ama satmak çok zor.Bu çok bilinen sitelere ben el işi nevresim ,el işi süslemeli havlu gibi ürünleri koydum ama hiç talep yok.Sağa sola söylemek işinide ben yapamıyorum.Bakalım ne olacak..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye9 yazı
52 yaşındayım yıllardır el işleri ile uğraşıyorum pazarını bulmak çok zor el emeğinin değerini bilen az.. örn bebek patiği yolda sergi açmıştım 3 lira dedim kadın döndü çok pahalı dedi sen örsen kaça verirsin dedim düşündü 1 lire dedi tama ör 50 tane getir para peşin dedim arkasını döndü gitti hem el işi bilmezler sıkılılsr yapmazlar hemde eleştirirler..bence belediyeler bu görevi üstlenmeli el emeği üreten bayanlara stand yerleri ayarlamalı bizler işportacı değiliz olmakta istemiyoruz el emeğimizi paraya dönüştürüp aile bütçesine katkıda bulunmak istiyoruz..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Emekli
Üye122 yazı
sayın konıks li dostlarımıza sesleniyorum evimizde yaklasık 8-10 kişil bir kadro (komsumla beraber) ile yapılabilecek iş arıyoruz yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkür ederim...
saitkocaoglu@gmail.com 0533 308 4939

Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Altan43
Merhabalar;

Uzun zamandır bende evde ,internet üzerinden yada sermayesiz yapılabilecek işlerin araştırması içerisindeydim.Ancak gerçek olan şu ki;
Sermayesiz iş yapmanın doğal olarak imkanı yok,az yada çok mutlaka sermayeniz olmalı..Ve artık günümüzde internetin kullanım oranının gün geçtikçe çoğaldıgını düşünürsen, evde internet üzerinden yapılabilecek fikirler bulabilmek sanırım daha yararlı ...
Samimi olmak gerekirse,internet'te araştırma yaptıgınız zaman başlık olarak farklı ama içerik olarak aynı yüzlerce siteyle karşılaşabilirsiniz.Bu siteler genellikle,üyelik sistemi ile ,reklam tıklama yöntemi ile,anket doldurma vb öneriler ve bunları yaparak yüzlerce dolar kazanılacagını anlatan siteler..Ve inanın çogu faydasız çünki bu yöntemlerle para kazanmanın imkanı yok denecek kadar az.. En basit örneği bir reklam tıklamaya 1 puan alıyorsunuz ve 1000 puan 1 dolar ediyor,düşünün artık kazancınızı ve harcayacagınız zamanınızı..
Ama yinede farklı yöntemleri denemek istiyorsanız,internette para kazanma yollarının anlatıldıgı bir kitap mevcut,gerekli tüm yöntemleri örnekleri ile bu kitapta bulabilirsiniz,blog yada web sitesi üzerinden reklam kazanma yöntemleri, hızla yayılan satış ortaklıklarından komisyon alarak kazanç elde edebilme gibi bir çok konu var.
Açılan konuya uygun oldugu için yorum yapmak istedim..

http://www.google.com/xticaret/?162_2270
(söz konusu kitabı buradan da inceleyebilirsiniz,çok kazanabileceğinizi iddia etmiyorum sadece internetiniz zaten var,belirli bir saat vakit geçiriyorsunuz ufakta olsa bir katkı sağlayabilir)

1 tıklama 1 puan ve 1000 puan 1 dolar.buradan bi aylık cep harçlığımızı cıkarmak yıllar alır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye61 yazı
SIFIR SERMAYEDEN KACININ ....

eger birisi size benim malimi sat komisyon veririm derse yapabilirsiniz ... siz komisyoncu olun benden para alin derse yapiniz ....

internetten oturdugunuz yerde size cay vermiyorlar ki para versinler istedigin kadar kitap oku istedigin kadar siteye uye ol puan kazan .... emin ol kimse kazanmamisdir kazandim diyende yalan soyler ... marketing sirketleri size sattigiyla kazaniyor yaptirdigiyla kazaniyor sizde havanizi aliyorsunuz yada bizler ....

dikkat li olun .... BOYLE BOS ISLERLE UGRASMAYIN ... 1000 puandi 1 saat tiklamaydi felan filan
git birisine yardim et :d 10 dakikani alir almaz direk sana 2-3 milyon verir zaten

Kismet herkez hak ettigi kismeti alir ... dusunun uygulayin ticaretten korkmayin ... haa ben ne mi yapiyorum ben pazarlama mezunuyum .
avrupaya yeni geldim , baskasinin isinde caliscama kendi isimde calisirm dedim temizlik isi yapiyorum sukur guzelde gidiyor .... 3 gunde kazancami 1 saatte kazaniyorum ...

sirket kendini yetistirmekle mukelleftir bi is bulursunuz ama birden yuzlerce sirket acilmis ayni isden sizler herzaman kendinizi gelistirmeniz lazim ... yuerinizde durupda milletin kopyaninzi yapmasini beklerseniz batarsiniz ....

Yerinde durana para da yok , zamanda cok , yok Para kazanmak istiyorsan adam da cok is verende Ama bULMASINi istemesini biilene....

Ben burda cogu is yerine onculuk dahi yapabilirim ,su anda param yetmez sermaye gerekli arka saglam ama zamana yayarim ben ....

Korkmak care degil care sizlersiniz ...

kimsenin fikrine ihtiyaciniz yok , inanin buna 1 milyon kislik sehirde yasiyorsunuz en az , 1000 kisiden 10 kisi gelse aksama kadar 1 milyon kisiden satabilme tekniklerini kullaniip 1000 kisi yada daha fazla getirirsinz ... KESINLIKLE PARAYI KAZANIYOMDA UYANIKLIK YAPAYIM SUNU KAZIK CAKAYIM demeyin ... gunu gelince onlar sizden cikiyor ... iyi olacaksiniz Maliniz bereketliyken bereketini kacirmayacaksiniz ....

slmlar
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Merhaba, ben de evden yemek yapıyorum. İstanbul Ataşehir civarına hizmet veriyorum. Misafiri gelecek olanlar veya aylık anlaşma yapmak isteyenler sipariş veriyor ve onlara özel pişiriyorum. ( 0533 390 50 17)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye2 yazı
merhabalar ben öğretmenim uzun zamandır arta kalan zamanlarımda neler yapabilirim diye araştırırken karşıma bu iş fırsatı çıktı.Ev hanımları öğrenciler veya çalışanlar hiç farketmez bu iş herkese uyacak bir iş.detaylı bilgi için tıklayınız.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye26 yazı
BENDE İNGİLİZCE ÇEVİRMELER YAPMAK İSTİYORUM BU İŞE NERDEN SAHİP OLABİLİRM
DENİZ

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mobilya